У барі на трасі “Одеса-Рені” влаштували стрілянину, троє осіб загинуло

| Нелегальное оружие, Криминал | Автор: Web admin

Під час конфлікту пролунали постріли з невстановленої зброїПід час конфлікту пролунали постріли з невстановленої зброї

У барі на трасі “Одеса-Рені” під час конфлікту між двома компаніями відкрили стрілянину в результаті чого троє чоловіків загинуло і ще один отримав поранення.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За інформацією прес-служби, до Татарбунарського територіального райвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що у барі, розташованому по трасі “Одеса-Рені”, на відстані двох кілометрів від районного центру, між двома компаніями стався конфлікт, під час якого пролунали постріли з невстановленої зброї.

“Внаслідок інциденту постраждали четверо чоловіків: троє загинули, одного доставлено до медичного закладу у тяжкому стані. Інші учасники події зникли на автомобілях у невідомому напрямку”, — йдеться у повідомленні. З

а інформацією правоохоронців, зараз вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання всіх учасників конфлікту.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Введено оперативний план “Сирена”.

1,0 1 -1 2
Комментариев (4)

  • 08.11.2015 08:16
    #
    - 12 +

    ІМХО, краще фотку змінити. Бо вона виглядає дуже хоплофлбською. Стаття разом з фотографією підводить читача... нав'язує йому думку, що стріляли саме з пістолета, за дозвіл яких для населення ми виступаємо. А вже потім написано, що зброя не встановлена.

    А ще хотів додати трохи сарказму про те, як міліція/поліція всіх вберігла і запобігла злочину.

  • 08.11.2015 12:57
    #
    - 2 +

    Шо с Вальтера ? От сатрапы !

  • 08.11.2015 18:01
    #
    - 0 +

    Что-то мне подсказывает, что стреляли контрацептивоплюями, а не настоящими пистолетами. И, что характерно, скрылись с места преступления. Было бы там несколько человек, вооруженных легальными боевыми стволами, как минимум не дали бы уйти преступникам. Хотя, вполне возможно, что тогда и перестрелки бы не было вообще.

  • 08.11.2015 19:35
    #
    - 0 +

    С почином Вас новая полиция , которая еще не успела взять под контроль нелегальные потоки огнестрельного оружия , полиция новая , мероприятия старые , невольно вспоминаются персонажи басни Крылова про музыкантов , грустно однако , а ведь хозяин заведения как и посетители имевшие бы легальные стволы могли бы предотвратить произвол душегубов , скрывшихся в неизвестном направлении , еще раз тьфу на Вас хоплофобы и еще раз тьфу .


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать