Ручний кулемет IWI NEGEV NG7

| Військова зброя та техніка | Автор: Web admin
По-русски In English

NEGEV NG7 NEGEV NG7

Новітній у сімействі ручних кулеметів NEGEV, NEGEV NG7 запозичив значне число компонентів у ручного кулемета NEGEV калібром 5,56 мм - виключно успішного ручного кулемета виробництва IWI, який перебуває на озброєнні багатьох країн і який пройшов бойову перевірку в низці воєн і локальних конфліктів.

Головною особливістю ручного кулемета NEGEV NG7 є можливість вести напівавтоматичний вогонь, що значно підвищує точність стрільби порівняно з автоматичною стріляниною. Це єдиний на сьогоднішній день ручний кулемет калібром 7,62 мм здатний вести точну стрільбу одиночними пострілами.

Система безпеки кулемета має чотири ступені захисту від небажаної стрільби. Темп стрільби в автоматичному режимі змінюється двохпозиційним газовим регулятором і становить 850 - 1050 або 950 - 1150 пострілів на хвилину.

При вазі менше 8 кг, NEGEV NG7 є одним з найлегших ручних кулеметів під патрон калібром 7.62 мм. Завдяки своїй універсальності, кулемет NG7 може встановлюватися на різні кріплення вертольотів, наземного та водного транспорту.

Кулемет має газовий регулятор, який забезпечує йому надійну роботу в умовах пилу і бруду, а наявність монтажних планок дозволяє монтувати різне сучасне прицільне і оптичне обладнання.

Живлення кулемета стрічкове або барабанне, стрільба ведеться з відкритого затвора. Кулемет NG7 легко розбирається і збирається в польових умовах.

IWI NEGEV - Extreme Conditions

1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати