Револьвер подвійної дії Model 686 Performance Center для ефективної самооборони

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски In English

Smith & Wesson Performance Center 686Smith & Wesson Performance Center 686

Smith & Wesson розробила набій .357 Magnum ще в 30-х роках і до цього часу ця компанія зберігає прихильність до нього.

Незважаючи на те, що протягом багатьох років ці боєприпаси використовувався у безлічі не менш легендарних револьверів, які випускали інші фірми (наприклад, Colt Python), жоден з них не використовував .357 Magnum ефективніше, аніж
Smith & Wesson Model 686.

На виставці IWA & OutdoorClassics 2014 року в Нюрнберзі (Німеччина), Smith & Wesson представила нову покращену версію 7-зарядного револьвера Model 686 під набій .357 Magnum.

Нова 686-а модель – це класичний, перевірений часом револьвер з особливостями, які притаманні для зброї самооборони, та виготовлений зброярами славетної майстерні Smith & Wesson Performance Center.

Семизарядний револьвер з 2,5-дюймовим стволом чудово підходить для самооборониСемизарядний револьвер з 2,5-дюймовим стволом чудово підходить для самооборони

Модель Performance Center Model 686 розроблена як сучасний револьвер для індивідуального захисту. Довжина ствола 2-1/2 дюйма, барабан – гладкий, без жолобів, виготовлений з нержавіючої сталі. Рамка револьвера також виконана з нержавіючої сталі, на рукоятці дерев'яні щічки ручної роботи.

При загальній довжині 7,5 дюймів (190 мм) та вазі без набоїв 34,6 унцій (980 г) цей 7-зарядний револьвер досить легко носити і застосовувати.

Модель Performance Center 686 також відрізняється дробеструйною обробкою поверхонь, хромованим спускним гачком, зовнішнім хромованим курком, точною дульною фаскою, вирізами на барабані для мункліпів та тюнінгованими в майстерні Performance Center механізмами.

1,0 1 -1 1
Коментарів (7)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати