Кривава бійня на шосе в Китаї

| Силові структури, Холодна та метальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски In English

Кривава подія на дорозі Кривава подія на дорозі

Нез'ясовно жорстокий інцидент стався 7 травня в Китаї. Між двома автомобілістами виникла суперечка на рівному місці.

Схоже, один підрізав іншого. Той наздогнав кривдника та змусив вийти з машини. З'ясування відносин виявилося кривавим.

У руці скривдженого водія виявився ніж, який він без зволікання пустив у хід. На допомогу водієві, який впав на асфальт кинулися два його пасажири, що сиділи на задньому сидінні. Вбивця напав з ножем і на них. Хтось із проїзджалих повз автомобілістів викликав поліцію.

Як тільки вбивця почув сирени, одразу заліз у свою машину і закрився зсередини. Втекти з місця злочину він вже не встигав. Поліцейські схопили кілки, що валялися на узбіччі та без зайвих слів почали бити ними по автомобілю злочинця. Розбивши скло, вони продовжували наносити удари вже по чоловікові. Потім витягнули його на дорогу ...

Зброєю китайських поліцейських стали кілкиЗброєю китайських поліцейських стали кілки

Десятки водіїв зупинилися, щоб поспостерігати за цими подіями. Хтось викликав бригаду швидкої допомоги. Медики приїхали швидко, але поліцейські не підпустили їх до побитого. Лише за декілька хвилин на нього одягнули наручники. Тільки після цього лікар зміг почати огляд. Але йому залишалося тільки констатувати смерть чоловіка.

Прокуратура зажадала провести розслідування щодо дій поліцейських. Один з офіцерів на умовах анонімності розповів журналістам:

«Звичайно, ми проведемо розслідування. Проте нас цікавлять не дії наших колег, а особистість вбивці. Поліцейські просто виконували свою роботу. Судіть самі - вони приїхали за викликом і побачили три тіла в калюжах крові. Дві жертви нападу були мертві. Третя жертва зараз в реанімації, і ми не знаємо, чи виживе вона. Злочинець замкнувся в салоні автомобілю та відмовляється вийти назовні. Про що тут говорити, та що розслідувати? А ось хто він та чому напав на цих людей - це ми і повинні встановити».

Прибулі лікарі констатували смерть чоловікаПрибулі лікарі констатували смерть чоловіка

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 08.05.2013 15:51
    #
    - 0 +

    еще полтора миллиарда врагов осталось.
    по теме: китайцы известны своей жестокостью.

  • 08.05.2013 18:43
    #
    - 0 +

    Треш і угар(

  • Китайцы такие и есть - с начала делают, а уж потом думают! Прожил там полгода, так что знаю не со слов а лично...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати