У Нью-Йорку заарештували батька, який дозволив дочці грати зі страйкбольним пістолетом

| Навчання, Політики та зброя, Страйкбол | Автор: Web admin
По-русски In English

Збігнев Павловський з дочкоюЗбігнев Павловський з дочкою

У Нью-Йорку заарештували чоловіка за те, що він дозволив своїй дочці погратися зі страйкбольним пістолетом у місцевому парку.

Так звана «страйкбольна» зброя стріляє пластиковими кульками, використовуючи енергію стисненого повітря або газової суміші.

Збігнєв Павловський отримав судовий позов по звинуваченню у злочинному недбальстві, загрозі життю і здоров’ю дитини, порушенні законів міста про зброю, а також в опорі арешту. Якщо Павловського визнають винним, йому загрожує сім років в’язниці. Зараз його випустили під заставу.

«У цьому світі відбувається багато поганого, в тому числі і вбивства дітей, – сказав батько журналістам Daily News: – Можливо, інші батьки стали трохи параноїками. Я навіть не думав лякати когось. Ми просто постріляли по дереву, яке було прикрите парканом, а потім донька побігала з пістолетом по парку. Ми не були на ігровому майданчику. Ми були за ним».

А ось слова матері, що гуляла в той день в парку зі своєю дитиною: «Я думала, у мене галюцинації, – розповідає вона журналістам Daily News: – Я буквально не знала, що робити».

Схоже, що мешканці Нью-Йорку стали надто чутливими. Страшно навіть уявити, що сталося б з цією вразливою жінкою, якби вона відвідала штати, де відкрите носіння зброї – звичайне видовище. У такому випадку їй би загрожував серцевий напад.

Багато Нью-Йоркських ЗМІ постійно називають страйкбольні пістолети «зброєю», чим продовжують нагнітати антизбройову істерію.

Раніше в Америці пневматичні пістолети та гвинтівки (які були попередниками страйкболу), що стріляли металевими кулями, можна було купити в магазині іграшок.

Цікаво, як відреагувало б сучасне зніжене Нью-Йоркське товариство, якби п’ятирічна донька Збігнєва Павловського гралася б з пневматичною зброєю.

1,0 1 -1 5
Коментарів (2)

  • 12.05.2013 23:43
    #
    - 0 +

    С жиру бесятся не иначе.

    • Отдельные образцы страйкбольного снаряжения очень похожи на боевые. А будь его дочери лет эдак 16-18, то бравые полисмены могли б и подстрелить.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати