Озброєний громадянин застрелив злочинця, який приставив ніж до горла жінки

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Озброєний громадянин застрелив злочинця, який приставив ніж до горла жінкиОзброєний громадянин застрелив злочинця, який приставив ніж до горла жінки

У місті Іст Рідж, штат Теннессі, відбулась невдала спроба пограбування заправки. Невідомий приставив ніж до горла продавщиці і вкрав цигарки, а також виторг з каси.

Свідком цієї ситуації став чоловік, який саме збирався зайти до магазина. Він повернувся до свого автомобіля, дістав пістолет і увійшов всередину.

Грабіжник і не збирався відпускати заручницю, так що громадянину довелося діяти. Він прийняв важке рішення і одним пострілом убив злочинця, не зачепивши при цьому жінку.

Поліцейські, що прибули на місце події, заявили, що озброєному громадянинові не закидатимуть жодних обвинувачень.

A good guy with a gun walked in on a hostage situation

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 1034 , Коментарів: 6 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (6)

  • 23.07.2016 10:52
    #
    - 9 +

    Дуже важко узяти на себе таку відповідальність. Для цього потрібно бути свідомим громадянином і хороброю людиною. Моя повага цій людині!

  • 23.07.2016 11:52
    #
    - 8 +

    Пок-пок-пок! Самосуд! Онжерибйонок! - українські ЗМІ.

  • 23.07.2016 19:26
    #
    - 6 +

    Капитан Тим Мулинекс , говорящий памятник , а гражданин поступил как мужчина , который уверен в своей правоте , гарантированной второй поправкой , посему сей гражданин без колебаний исполнил свой гражданский долг и прибывшие на место копы заявили о правомерности применения оружия , без предъявления каких либо обвинений . Сухая констатация , нарушил ЗАКОН , будь готов сурово ответить за это , без вариантов , точка . Вот это и есть верховенство права . А не пиз..шь про не на часи .

  • 24.07.2016 10:39
    #
    - 0 +

    Алексей поддерживаю твои расуждения и действия верные американца.Происшествие в Мюнхене показало,что такого дядьки с оружием как раз и не хватало, что бы остановить массовое убийство.А ситуации эти будут теперь постоянно возникать,армия психов подготовленных спецслужбами готова каждый день открывать стрельбу по людях,взрывать,рубить топориком и т.д. При чём никаких разрешений и справок о здоровье им не нужно.

  • 25.07.2016 13:08
    #
    - 0 +

    Наприклад в Германії я би зробив наступне.
    Всі хто має зброю(короткоствол), а також має право на її носіння на період дії надзвичайного стану повинні мати зброю при собі. Нехочеш, значить не достоїн мати право на зброю.
    Якщо з'ясується, що під час теракту (стрілянини) в зоні теракту знаходилась людина, яка має зброю та має право її носити і при цьому не зробила спробу застосувати зброю не важливо з яких причин, - позбавляти права на зброю. Такій людині зброя не потрібна.

    • 25.07.2016 19:05
      #
      - 0 +

      Поддерживаю , верная точка зрения , будь готов разделить ответственность , если в твоём доме творится такое , без вариантов . Тем более если действительно есть возможность иметь и применять КНО на законных основаниях , ответственность вот один из незыблемых столпов на котором зиждется общество .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати