Інвестування у зброю – найперспективніше

| За кордоном, Факти, статистика та аналітика | Автор: Web admin
По-русски

Інвестування у зброю – найперспективнішеІнвестування у зброю – найперспективніше

Акції двох найбільших виробників вогнепальної зброї продовжують стрімко зростати.

Вартість акцій Smith&Wesson збільшилася з січня по серпень 2016 року на 38%, активи Sturm Ruger подорожчали за цей період на 16%. Загалом за минулий липень Федеральне бюро розслідувань (FBI) опрацювало 2,2 млн. запитів на придбання зброї.

На думку незалежних фахівці з інвестицій, саме збройова сфера – найбільш прибуткова для вкладення та примноження коштів.

Американці, що інвестували в збройові акції в перший рік президентства Барака Обами, повернули свої кошти в 9-11-кратному розмірі. Жодна інша сфера економіки не дала таких великих прибутків.

«Якщо 8 листопада переможе Дональд Трамп, то ринок збройових акцій обвалиться, а якщо Хілларі Клінтон, то вони продовжать стрімко дорожчати, – вважає Мел Броган, консультант з вогнепальної зброї в магазині Сан-Антоніо, штат Техас. – Жителі південних штатів катастрофічно бояться, що до влади прийдуть соціалісти і скасують Другу поправку. Деякі люди так стривожені, що кожного уїк-енду купують один-два пістолета або рушницю».

За різними оцінками, на руках у американців від 350 до 400 млн. одиниць зброї. Якщо долучити до цієї статистики зброю, яку виготовили до Другої світової війни і яка теоретично теж може залишатись у бойовому стані, то на одного дорослого мешканця США припадає не менше п’яти одиниць зброї.

1,0 1 -1 7
Коментарів (7)

  • 11.08.2016 16:02
    #
    - 5 +

    Як і до кого звернутись, щоб інвестувати в виробництво зброї в Україні?

    • 11.08.2016 22:21
      #
      - 1 +

      Не варто, поки монополія належить державі і близькодержавним діячам.

    • 12.08.2016 09:24
      #
      - 0 +

      Уже писал, что никто не готов вкладываться. В Турции "кормил" одного разработчика и производству АРЛ (автоматических линий). Теперь накрылось медным тазом. Есть еще в двух местах возможность поставки оборудования, стандарт НАТО и Варшавшского договора. Размещение в Балаклеи (Харьковского область), там у напарника своя территория и здания. Рядом с ремзаводом МО... Посольство страны поставщика знает меня, так как это не первый проект, только теперь на нашей стороне будет.

      • 15.08.2016 21:42
        #
        - 0 +

        Це не відповідь на моє питання

        • 18.08.2016 13:51
          #
          - 0 +

          Так как это "нулевка" многие и бояться вкладываться, бояться прогореть... Ниже написал про ХЗТО как вариант вложения. Нулевых циклов на просторах бывшего СССР было не много, да и ПКТБ тоже единицы. Можно видеть сейчас эту конкуренцию на Восточном фронте от ПКТБ РФ (как государственных, так частных компаний).

    • 12.08.2016 13:13
      #
      - 1 +

      Если просто в работающее, то можно ЧАО ХЗТО. Если производство патронов, то мои посты можно смотреть. Сам завод 1,5...2 млн требует, расширенный 15 и 5 га земли. Все зависит от оборудования и оснастки.

  • 11.08.2016 16:10
    #
    - 6 +

    >>Некоторые люди так встревожены, что каждый уик-энд покупают один-два пистолета или ружье».

    Правильное проявление тревоги. В любой непонятной ситуации покупай оружие и патроны.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати