Розстріляли у власній квартирі: в Черкасах вбито керівника аграрного підприємства

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці злочинуНа місці злочину

У Черкасах розстріляли у власній квартирі директора кількох аграрних підприємств. Чоловіка вбили кількома пострілами з невстановленої вогнепальної зброї.

Убивство сталося в мікрорайоні Митниця. Ймовірно, жертвою є 39-річний Володимир Сотников, який керує кількома агрофірмами у Черкаській області.

Відомо, що торік Сотников розповідав місцевим ЗМІ про спробу рейдерського захоплення полів, обробкою яких займалося одне з його підприємств. У агресивних діях бізнесмен звинувачував підприємство «ВП Імпульс Плюс», яке пов’язують із депутатом Черкаської облради Олександром Коротковим.

У прес-службі облуправління Нацполіції факт убивства чоловіка підтвердили, але особу й деталі трагедії поки що не повідомляють. Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 04.03.2019 18:37
    #
    - 9 +

    Вызывал ли перед гибелью потерпевший копов , воспользовавшись по совету главмента телефоном и через который промежуток времени прибыли копы с мелком ,для осмотра мп и констатации факта гибели того , кто позвонил или не успел ? Всем кому «не на часи» , вот вам ОВЦЫ очередной факт беззащитности украинцев , о безопасности которых вы так печётесь , чтобы не перестреляли друг друга по пьянке .

    • 04.03.2019 21:19
      #
      - 3 +

      Уверен на 100%, что пострадавший оружием владел.
      Но, видимо, ситуация сложилась так, что он не успел им воспользоваться. Скорее всего - вошли в дом под видом проверки счетчика из горгаза, затопленного снизу соседа (нужное подчеркнуть) - а там - с порога удар по голове - и всё, до сейфа ты уже не добежишь. Ну блин, не будет же человек без паранои на каждый звонок в дверь подходить к ней с ружьём.

  • 04.03.2019 19:40
    #
    - 3 +

    А пан Кравчук Л.М., судячи з його недавнього інтерв'ю, не надіється на допомогу зреформованої поліції, а надіється на себе і тримає для цього біля себе конкретно вогнепальний револьвер.
    Ну а решті законослухняній черні все таки приходиться сподіватись на допомогу спеціально навчених (за короткий термін) людей, хоча, як бачимо з випадку в Черкасах, надії не завжди справджуються

  • 04.03.2019 20:32
    #
    - 5 +

    Монополія на забезпечення захисту громадян, у пана міністра Авакова. Кто хоче викупити право на свій захист, та є гроші, вже у черзі за нагородной зброєй


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати