У Британії пістолет-джойстик став причиною штурму житлового будинку

| Політики та зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

"Смертельна зброя"

Ліверпульські правоохоронці провели штурм житлового будинку після того, як на пульт поліції надійшло повідомлення про те, що в будівлі знаходиться озброєна людина.

Після штурму правоохоронці з'ясували, що перехожий, який проходив повз будинок, прийняв пістолет-джойстик за бойову зброю.

Про це вчора повідомила газета The Telegraph. Пресі вдалося поспілкуватися із самовидцями штурму, які розповіли журналістам про те, що «правоохоронці, як тільки прибули, проникли всередину будівлі, проте вже через кілька хвилин вони вийшли, і частина поліцейських кудись поїхала».

Насправді ж виявилося, що «зброєю», яку громадянин побачив у вікні будинку, був пістолет-джойстик, котрий підключається до ігрової консолі.

Представник поліції, який в того ж дня дав невелике інтерв'ю британській пресі, заявив: «Ми з усією серйозністю ставимося до таких заяв. Якщо громадянин подзвонить нам і повідомить про те, що він бачив у вікні житлового будинку озброєного підлітка, то ми повинні негайно відреагувати, що й було зроблено».

Представник правоохоронців не став заперечувати того факту, що виклик виявився хибним і замість бойової зброї правоохоронці знайшли лише «часткову його репліку». Також журналістам стало відомо про те, що правоохоронці, які так «зненацька навідали» підлітка, котрий грався на приставці, провели з ним профілактичну бесіду і дали кілька «путящих порад».

Представникам ЗМІ так і не вдалося дізнатися про те, що ж правоохоронці порадили підлітку після того, як без попередження виламали двері його помешкання.

«Мушу нагадати, що іграшки й деактивована зброя можуть привернути увагу британців, які, найпевніше, не пройдуть повз і викличуть правоохоронців», – резюмував представник британської поліції.

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 28.09.2013 14:02
    #
    - 4 +

    Дебіли.

  • 28.09.2013 14:29
    #
    - 0 +

    Вот это я понимаю - гражданское общество.

    • Еще пара репортажей из Пятихаток и в Украине будет что нибудь подобное, еще и круче.Задержат суток на 15.

  • 28.09.2013 17:02
    #
    - 1 +

    Нужно детское оружие стилизовать под бытовые предметы дабы не шокировать полицейских :-)

    • 28.09.2013 18:17
      #
      - 1 +

      ...родителей стерилизовать, а провинившихся детей отдавать на усыновление гомикам.
      Тогда в Британии всем будет хорошо.

  • 29.09.2013 00:43
    #
    - 0 +

    "разрешение на хранение пистолета-джойстика"... хм...
    а если еще и спецкатегории ввести...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати