На Кіровоградщині поліцейські вилучили у чоловіка зброю та боєприпаси

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

До Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України надійшла інформація про те, що один із жителів Кропивницького зберігає незареєстровану зброю.

Після перевірки оперативники встановили, що до протиправної діяльності причетний 38-річний чоловік, який зберігає холодну, вогнепальну зброю, а також вибухові пристрої на території власного дачного будинку.

Вилучені предметиВилучені предмети

За викритим фактом слідчим управлінням ГУНП в Кіровоградській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вилучені предметиВилучені предмети

У результаті правоохоронці провели санкціонований обшук у заміському  будинку фігуранта і вилучили 84 електрозапалювачі, два електродетонатори та 13 електроударників, патрони різного калібру, обріз мисливської рушниці, пістолет, ножі та багнет-ніж, димові шашки, сигнальні ракети, гранату Ф-1, майже 30 метрів детонуючого шнура.

Все вилучене направлено на проведення експертизи. Чоловікові готується вручення підозри. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Вилучені предметиВилучені предмети

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 14.11.2020 14:22
    #
    - 1 +

    Видати учбову Ф1 з тренувальним запалом СБ-5 за бойову - супер експерти


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати