Воїни чи гречкосії?

| Війна, Законодавство, Легалізація КНЗ | Автор: Web admin

Веніамін ТимошенкоВеніамін Тимошенко

Представник УАВЗ Веніамін Тимошенко завітав на безпекову конференцію, яка проходила в Українському кризовому медіацентрі, де мав можливість висловити доволі критичні думки на тему “Самооборона, територіальна оборона, цивільний захист”.

Слушно прозвучала теза, що не варто розраховувати на якийсь інший результат, якщо весь час робити те саме – українці 31 рік живуть беззбройними та беззахисними, що призводить як до величезної та трагічної офіційної статистики щодо навмисних вбивств, пограбувань, зґвалтувань та каліцтв, так і величезних людських жертв під час широкомасштабного військового вторгнення росіян.

Також він наголосив на тому, що вибір у нас невеликий – або ми стаємо народом-воїном та беремо питання свого захисту та безпеки у свої руки, або ми залишаємось такими самими гречкосіями, які весь час безпорадно покладаються на когось, часто на тих, хто в критичний момент, як знову показує практика, зраджують.

Очевидно суспільству рішення потрібно приймати вже зараз, бо наступних випробувань в такому стані ми вже можемо не витримати.

Воїни чи гречкосії?

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 10.02.2023 16:13
    #
    - 1 +

    Народ Украины так и не понял, что оружие, и тем более КСН это прерогатива криминальной элиты,воры во власти боятся , вооружать народ, и теми более давать право на короткостволы, которыми 30 лет криминал во власти, продает криминалу, с наворованными у народа финансами.И даже война не стала тем рычагом, под воздействием которого, у власти проснулась бы совесть, и наконец вопрос о оружии, и самообороне, был бы решен.Так за чью Украину гибнут герои Украины, за Украину для народа, или Украину для элиты криминальной?? Вопрос кажется риторическим!! -а вам?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати