У Києві молодик на самокаті в'їхав в автівку та вистрелив у лобове скло

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Подія сталася 31 липня на вулиці Преображенській у Солом’янському районі столиці. На спецлінію 102 звернувся чоловік, який розповів, що невідомий вистрілив у лобове скло його автомобіля «ВАЗ». 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група районного управління поліції. Встановлено, що перетинаючи дорогу на пішохідному переході, фігурант самокатом наїхав на автомобіль потерпілого, після чого водій зробив йому зауваження.

Критика не сподобалась чоловікові, тож він вистрелив з травматичного пістолета у лобове скло легковика та втік. Оглянувши автомобіль заявника, правоохоронці виявили гільзу.

Згодом оперативники зупинили зловмисника на вулиці Кавказькій неподалік від місця проживання, а слідчі вилучили у нього травматичний пістолет. Порушником виявився місцевий мешканець, 1987 року народження.

Слідчі внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавленні волі.

ЗатриманийЗатриманий

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Коментарів (3)

  • 07.08.2023 12:08
    #
    - 0 +

    Поліцаї навіть не можуть собі уявити самооборону( На пішоходному переході може бути автівка, яка не устипила дорогу пішоходам. І ще багато чого(

  • 29.08.2023 01:20
    #
    - 0 +

    Кофточка садистсько-соціопатична. Явно у стрілка з головою не усе добре.
    Щось Поліція не розкрила тему з пістолетом (резинострілом). Самі ж, гундоси, видали "дозвіл" за хабар!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати