На Тернопільщині рецидивіст побив працівника військкомату й відібрав у нього зброю, набої та бронежилет

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

За офіційними даними, 21 серпня близько 17.30 години на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі лежить побитий військовослужбовець. Потерпілого з численними травмами голови доправили до лікарні.

За попередніми даними, між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт, який переріс у бійку. Коли військовослужбовець знепритомнів, зловмисник відібрав у нього автомат, бронежилет та втік у невідомому напрямку.

На місці подіїНа місці події

Фігурант - раніше неодноразово судимий за насильницькі злочини 42-річний житель Кременця.

Зловмисник, мабуть, відчув себе героєм фільму: у бронежилеті з викраденою зброєю розгулював містом, а потім заховався у будинку, де побив співмешканку та двох її малолітніх дітей.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце, де переховувався озброєний злочинець, оточили будинок та за силової підтримки спецпризначенців КОРДу затримали його. Від розлюченого підозрюваного поліцейські врятували співмешканку та двох її малолітніх дітей, які перебували разом з ним у помешканні.

ЗатриманийЗатриманий

У розбійника вилучили зброю, бронежилет та інші викрадені речі військовослужбовця.

Жителя Кременця затримали відповідно до статті 208 КПК. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 262 Кримінального кодексу України (заволодіння вогнепальною зброєю шляхом розбою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про оголошення підозри фігуранту та обрання запобіжного заходу.

Проте за неофіційними даними, інформацію про цю надзвичайну подію подано викривлено, багато фактів приховано. Завдяки коментарям у фесбук-спільноті Типовий Кременець, ця справа "заграла новими барвами".

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11244,1 Переглядів: 370 , Коментарів: 2 - 0 +
Коментарів (2)

  • 29.08.2023 01:13
    #
    - 0 +

    Тому має ще бути ніж для близького бою.

    • 30.08.2023 22:13
      #
      - 0 +

      Маю думку, що тому п'яничкі-військовому і ніж би не допоміг. Дивує звідкіля пані-дописувач все знає, а інші лише ходили повз?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати