В МВС буде проведено грандіозну кадрову чистку

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

В МВС буде проведено грандіозну кадрову чисткуВ МВС буде проведено грандіозну кадрову чистку

Міліція у східних регіонах України "функціонально не готова виконувати свої обов'язки, попереду – велика кадрова чистка".

Про це в ефірі "Подробностей" заявив голова МВС Арсен Аваков.

"У нас є проблеми з якістю виконанням міліцією своїх функцій, в тому числі і на сході країни. Але це не означає, що міліція перейшла до когось під контроль, це означає, що значна її частина функціонально не готова виконувати свої обов'язки", - заявив глава МВС.

За його словами, у зв'язку з цим в органах буде "грандіозна чистка, якою ми вже і займаємося".

"Не можна сказати, що донецька міліція працює на терористів, якісь еліти тощо. Донецька міліція має вертикаль державної влади, і згідно з нею працює, так само як і харківська, як і Луганська", - додав він.

Говорячи про те, чому МВС не провело передислокацію підрозділів з Луганська, Донецька, Харкова в інші області щоб уникнути співпраці з сепаратистами, Аваков зазначив: "Ротація військ Нацгвардії відбувається постійно".

"Коли мова йде про тотальну заміну (складу МВС в регіоні)- у східних областях працює близько 12 тисяч чоловік і ротація такої кількості підрозділів пов'язана з такою кількістю труднощів ... давайте це питання не обговорювати в умовах військових дій, в яких ми зараз знаходимося", - додав він.

Разом з тим Аваков запевнив , що "ротація військ і підрозділів, і не тільки МВС, відбувається".

Коментарів (9)

  • "Не можна сказати, що донецька міліція працює на терористів, якісь еліти тощо. Донецька міліція має вертикаль державної влади, і згідно з нею працює, так само як і харківська, як і Луганська", - додав він.

    Це що за слова?
    А на кого вона працює?
    Вона має працювати на людей і їх права а не на державу.
    Нахера така міліція якщо вона отак працює на державу? А на народ взагалі я не бачу що б працювали. В Харкові як за рашу ходили натовпами так і ходять далі.

  • 28.04.2014 12:06
    #
    - -1 +

    Ну, наконец-то! Теперь каждому преступнику, захотевшему сжечь "мусора" живьем, будет дан достойный отпор.

  • 28.04.2014 14:53
    #
    - 3 +

    В Константиновке здание горотдела МВД занято воруженными террористами, а милиция докладывает, что "они работают в штатном режиме." У них в здании совершается уголовное преступление, а они как "штатно" нихрена не делали, так и продолжают нихрена не делать.

    • 28.04.2014 19:07
      #
      - 3 +

      Представим ситуацию, если бы в США вооруженные бандиты попытались захватить здание полиции. Их бы постреляли, и прикопали в ближайшей канаве.

    • 28.04.2014 21:12
      #
      - 0 +

      Как проинформировало УМВД в Донецкой области, так было сделано "чтобы избежать кровопролития...". Тьху!

  • 28.04.2014 19:00
    #
    - 3 +

    Пора взять "санную тряпку" и гнать в зашей "мусоров" А то пригрелись уроды. Захотел идти в милицию - служи народу, а не своим амбициям или карману.

  • 28.04.2014 20:04
    #
    - 0 +

    Энто будет как в 2004,сокращали армию:поувольняли лейтенантов-капитанов,самых рабочих лошадок,оставили на 1 зольдата три генерала с пузом.Сейчас тоже самое будет,главные жужики останутся,а толковых оперов выгонят под видом кадровых реформ:)

  • 28.04.2014 21:37
    #
    - 0 +

    Аваков пиздун весёлый. Он эти три области вообще не контролирует.

  • 29.04.2014 14:47
    #
    - 0 +

    что они там такое забористое курят?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати