Нездалого грабіжника застрелили його потенційні жертви

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Несостоявшегося грабителя застрелили его потенциальные жертвыНесостоявшегося грабителя застрелили его потенциальные жертвы

У місті Сан-Антоніо, штат Техас, один домовласник прокинувся пізньої ночі від підозрілого шуму.

Прихопивши з собою револьвер під набій .357 Magnum, господар тихенько вийшов надвір і наткнувся на непроханого гостя, який намагався пролізти крізь віконні грати.

Він озвав незнайомця, наказавши йому назватися. Цей окрик розбудив сусіда, котрий, теж озброївшись, вийшов надвір.

Після цього двоє чоловіків взяли злочинця на приціл і звеліли залишатися на місці до приїзду поліції. За словами правоохоронців, сусід кілька разів повторював цю вимогу.

Але злочинець перестрибнув через паркан і спробував напасти на сусіда, чим спровокував на себе перехресний вогонь від обох чоловіків. Зловмисник помер на місці злочину. Зі слів поліцейських, ще не зовсім зрозуміло скільки разів у нього поцілили, але магазини обох сусідів, кожен з яких вміщує 10-15 патронів, були порожні.

Поки не відомо, чи поставлять комусь звинувачення. Але на практиці суди штату Техас украй рідко призначають кримінальне покарання за стрільбу з метою самооборони.

У цьому випадку абсолютно очевидно, що обидва чоловіки вчинили те, що мали зробити для захисту свого життя, власності і сім'ї від протиправних дій.

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати