Нетиповий погляд на спорядження і тактику прихованого носіння зброї

| Самооборона | Автор: Web admin
По-русски

Нетиповий погляд на спорядження і тактику прихованого носіння зброїНетиповий погляд на спорядження і тактику прихованого носіння зброї

Представляємо вам добір дещо незвичайних порад та настанов для прихованого носіння зброї.

Адже, нажаль, власник зброї не завжди може дозволити собі бути «ввічливим».

1. Положення пістолета «Апендикс» (на 2 години) – найшвидше для виймання, найлегше для прихованого носіння і захисту зброї. Ніхто не дивиться, не чіпає і не мацає пряжку ременя іншого чоловіка. Заховай пістолет туди, як це зазвичай роблять бандити, і зможеш зайти до заповненого міліціянтами бару в країні третього світу, випити пива й вийти непоміченим. Я це вам точно кажу.

2. Напівавтоматичні дробовики кращі за помпові. Штурмові гвинтівки кращі за пістолети. Коліматорні приціли допомагають стріляти точніше. «Глок» значно полегшує життя. Невже це так складно зрозуміти?

3. Патронів багато не буває. Ти не зможеш вбивати поганців, якщо у тебе закінчилися набої. Спроможність ще тричі вистрілити в супротивника цінніша за навички швидкого перезаряджання. І ніхто ще не помер через те, що тягав із собою зайві боєприпаси. Сучасний патрон 9 мм діє не гірше за інші. Однак – 32 калібр в руці кращий за 45-й в сейфі.

4. Про кобури... якщо ти ними користуєшся, то «кайдекс» кращий за шкіру.

5. Завжди носи запасний магазин і ніж. І крапка. Навчися перезаряджатися і вихоплювати ножа без зайвих роздумів.

6. Порізи для захисту, уколи – для нападу. Хочеш виграти бійку? Штрикай противника, поки не впаде. Швидко, сильно, не зупиняючись.

7. Найкраща бійка закінчується ще до того, як противник зрозуміє, що вона почалася. Той, хто вчить вас кричати і попереджати – дурень. Не слухайте дурнів. Якщо треба стріляти – припни писка і стріляй. Якщо ти зобов'язаний перед цим щось крикнути – пам'ятай, що цим ти йдеш на поступки.

8. Ти хочеш «вижити в стрілянині». Ті, що вижили в стрілянині доживають всій вік на лікарняному ліжку. Забудьте про якесь там «виживання». Твоя мета – основна, головна, всеосяжна мета – важливіша за закони, правила і навіть мораль. Твоя мета – перемогти у бійці. А зазвичай для цього треба, що той інший хлопець сконав.

9. Не скупися, коли стріляєш. Один патрон витратити або десять? Якщо ти стріляєш в того, хто хоче тебе вбити – не скупися. Якщо він здохне, а ти ні – ти будеш розповідати, що сталося, а не він. Холоднокровно і безжально? Еге ж. Ну той що?

10. Тренуйся вихоплювати пістолет. Рухи мають стати звичними і неусвідомленими, наче почухати дупу. Не обов'язково надшвидкими – але настільки природними, щоб навіть той, хто дивиться прямо на тебе, нічого не зрозумів, поки не загляне в ствол «Глока».

1,0 1 -1 5
Коментарів (17)

  • 05.09.2014 16:51
    #
    - 12 +

    Душевно :-) Можно долго дискутировать о правовых последствиях, но по сути все - правильно.

    • 05.09.2014 18:11
      #
      - -3 +

      Чо дискутировать то? В суде скажешь "Моя цель была что бы тот другой парень сдох, я не жалел патронов". И привет.

      • 05.09.2014 23:21
        #
        - 10 +

        В суде что сказать? "Я дуже налякався, й стріляв, аж доки не закінчилися набої". Афективний стан=відсутність злочинної мети.

        • 06.09.2014 10:36
          #
          - 1 +

          дислайки понимать как отрицание реальности?? В этой стране сажают за самооборону. И ставить минуса комментариям на ресурсе это дело не изменит.

          • 06.09.2014 11:22
            #
            - 2 +

            Ну сажают... Умирать (ну или быть покалеченным) лучше/легче?
            Из двух зол... Зато другого человека нападающий уже не убьет/не покалечит...

            Или все мечтают безнаказанно стрелять за косой взгляд?

          • 06.09.2014 14:28
            #
            - 0 +

            Я не ставлю дислайки.

          • 08.09.2014 00:59
            #
            - 2 +

            Дислайки Вам наставили за непонимание сути темы. Мужик в этой теме просто поделился мнением, как выжить в критической ситуации и как к этому быть готовым. А Вы тут про суд офтопите, гармонию нарушаете. )))

      • 28.10.2014 00:44
        #
        - 0 +
  • 06.09.2014 17:15
    #
    - 5 +

    думка зрозуміла, хочеш жити - стріляй.

  • 07.09.2014 17:23
    #
    - -3 +

    Что за придурок написал ету статю.Если мы будем так пользоваться оружием то невидать нам смены конституции ст.27 как своих ушей

    • Я б написав так: якщо ми будемо думати так як Ви, то не бачити нам зміни конституції, як своїх вух

    • 08.09.2014 11:30
      #
      - 1 +

      Василий, у Вас сейчас нет оружия и закона нет! о чем вы рассуждаете?!
      1. О том, что вы никогда не пробовали.
      2. об опыте людей, которые на основании ошибок вывели очень простые и дохотчивые рекомендации.

      вы смешны.

      • 08.09.2014 12:07
        #
        - 1 +

        да закона нет пожтому сами менты говорят выстрелил и беги желательно собрать гильзы и лучше если вас никто не видел. такой совет мне дал случайный мент которго я подвозил. ни каких оправданий, вызовов скорой и тп
        а просто беги

      • 08.09.2014 20:22
        #
        - 0 +

        У меня есть оружие.Главное нетолько иметь оружие но и уметь ним с умом защищаться.Самое лутшее ришение проблем ето уметь защитить себя без жертв.Только в умного человека с помощю оружия можно защитить себя и своих близких,а если стрелять необосновано то будут только жертвы и не исключено что только состороны нападавшего.

  • 08.09.2014 12:26
    #
    - 0 +

    Всё правильно. Только вот аллегория насчёт неосознанного почесывания задницы реально порадовала... :-) И да, конечно, скрытое ношение штурмовой винтовки несравненно удобнее пистолета...

  • 08.09.2014 14:54
    #
    - 0 +

    В основном - все правильно! Как говорять в США - пусть меня лучше 12 судят, чем 4-ро - несут.

  • 02.10.2014 20:57
    #
    - 0 +

    Цунічно, але вірно. Нічого відкладати зброю з метою набити писок нападнику. Просто, якщо це пропонуе нападник згодця, а потім просто, якщо він кладе зброю, пристрель його. Ти йшов не на змагання з ручних видів мордобою!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати