Військовослужбовець з Кривого Рогу намагався збути боєприпаси із зони АТО

| Нелегальна зброя, Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin
По-русски

Дніпропетровські міліціонери викрили бійця, котрий намагався продати гранати і набої в містіДніпропетровські міліціонери викрили бійця, котрий намагався продати гранати і набої в місті

30-річний військовослужбовець прибув у відпустку із зони АТО, прихопивши із собою 18 ручних гранат РГД-5 та Ф-1 з підпальниками до них, а також понад дві тис. набоїв до автомата Калашникова та приблизно 160 набоїв до кулемета Калашникова.

Про це повідомили у прес-службі ГУМВС Дніпропетровської області.

Співробітники карного розшуку Дніпропетровська отримали інформацію, що мешканець Кривого Рогу намагається продати зброю та боєприпаси.

Військового, що продавав боєприпаси із зони АТО, затримали правоохоронці

Зазначені предмети були виявлені в автомобілі на стоянці біля одного з супермаркетів міста. Також під час обшуку слідчі знайшли сліп-пакет з психотропною речовиною «Амфетамін» вагою 0,5 гр. Наразі вилучені боєприпаси й наркотики направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС.

Затриманому загрожує покарання за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами), що тягне за собою позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Коментарів (4)

  • 11.12.2014 12:38
    #
    - 9 +

    Гражданам не дают возможности защищать себя с помощью оружия. Законным путем.

    Бойцам не платят соответственно их опасному занятию.

    Все уравновешивается, но государство лезет в посредники;)

  • Все по ділу!! Нам для захисту вистачить нарізної зброї, но аж ніяк не гранати! Хлопці там воюють, люди віддають свої останні гроші на забезпечення армії, а якісь козли наживаються на цьому.

  • 11.12.2014 17:51
    #
    - 0 +

    Чего-то слип-пакет не вяжется...

    • 11.12.2014 18:06
      #
      - 0 +

      Может вязаться. Амфетамин - стимулятор, изначально родился именно как допинг для военных еще во вторую мировую. И теперь кочует из войны в войну, по понятным причинам. 0,5 - не то чтоб нереально огромная доза. Скорее для себя любимого, чем для продажи.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати