У Сінгапурі заарештували чоловіка, котрий розходжав по станції метро з іграшковим автоматом

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

У Сінгапурі заарештували чоловіка, котрий розходжав по станції метро з іграшковим автоматомУ Сінгапурі заарештували чоловіка, котрий розходжав по станції метро з іграшковим автоматом

Згідно з повідомленням поліції Сінгапуру, днями вони «мобілізували серйозні ресурси для того, щоб знайти 21-річного чоловіка, який ходив по станції метро з предметом, схожим на зброю».

Місце проживання чоловіка виявили того ж дня, після чого його заарештували і вилучили «зброю». Це виявився іграшковий автомат.

Жартівникові вже поставили звинувачення у порушенні громадського порядку.

Web admin Автор: Web admin11241,1 Переглядів: 285 , Коментарів: 3 - 0 +
Коментарів (3)

  • 10.04.2016 19:20
    #
    - 0 +

    Очень сурово , не понятно , а в чем же суть нарушения общественного порядка ?

  • 11.04.2016 15:33
    #
    - 0 +

    Так може він купив автомата для сина або молодшого брата і віз його додому. Що тепер не можна пройти по вулиці з іграшкову зброєю, щоб не викликати підозру? Може вони щей дітей з іграшковими автоматами будуть арештовувати?

  • 11.04.2016 19:48
    #
    - 1 +

    В Сингапуре довольно суровое законодательство относительно самых разнообразных нарушителей. Начиная со смертной казни за любые наркотики, публичной порки плетью за пьянство за рулем и заканчивая длинным списком нарушений попроще. Именно поэтому там так безопасно и приятно находиться. Особенно - жить там


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати