Звідки у депутата бойової кулемет?

| Військова зброя та техніка, Політики та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Кулемет МаксимКулемет Максим

Музей бойової слави міста Котовська отримав у подарунок від народного депутата Леоніда Клімова цінний експонат – станковий кулемет "Максим". 

Як повідомляється, кулемет виявився бойовим.

"Кулемет "Максим", який ми отримали в подарунок від Леоніда Клімова – для нашого музею унікальний експонат. Це бойове знаряддя 1943 року випуску, абсолютно нове, навіть у машинному мастилі. Він викликав величезний інтерес у наших відвідувачів, особливо дітей, які тут постійно кружляють. Кулемет дозволяється помацати, повертати", - розповів директор Музею бойової слави Олександр Куликов.

Зазначимо, музей бойової слави знову відкрив свої двері для відвідувачів після капітального ремонту. Музейні кімнати поповнилися новими експонатами. Жителі району подарували військові солдатські каски, спорядження, документи, листи. А колеги з Донецька надіслали пістолет-кулемет Шпагіна.

Музей створений за ініціативи Спілки ветеранів Афганістану і воїнів-інтернаціоналістів, пополняетя експонатами та обладнанням завдяки спільним зусиллям городян і влади. Один із залів музею розповідає про подвиги жителів Котовська під час Великої Вітчизняної війни, а другий – про бойових дорогах воїнів-інтернаціоналістів в "гарячих" точках різних країн.

Додамо, що незабаром у Котовській гімназії планується відкрити ще один музей бойової слави, а в локомотивному депо – музей залізниці.

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 29.05.2013 12:57
    #
    - 0 +

    В чем сила, Брат? .... Максимка навеял )))))))))))))))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати