Стрілянина на Тернопільщині: чоловік із рушниці убив двох поліцейських

| Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Стрілянина на Тернопільщині: чоловік із рушниці убив двох поліцейськихСтрілянина на Тернопільщині: чоловік із рушниці убив двох поліцейських

На Тернопільщині чоловік застрелив двох поліцейських, ще один госпіталізований із вогнепальним пораненням. Про це повідомили в обласному секторі комунікації ГУ НП.

"О 20.30 слідчо-оперативна група Борщівського відділення поліції прибула на виклик у село Бабинці. До поліцейських звернувся місцевий житель і повідомив, що його сусід здійснює постріли із мисливської рушниці на подвір'ї свого господарства", – наголосили у відомстві.

За даними правоохоронців, коли група прибула до будинку стрільця, той продовжував гатити зі зброї, унаслідок чого один із співробітників поліції загинув, ще один отримав поранення. Під час затримання озброєного нападника смертельне поранення отримав ще один поліцейський.

"Працівники поліції теж змушені були застосувати табельну зброю. Зловмисника було ліквідовано", – наголосили у поліції, додавши, що пораненого правоохоронця госпіталізували.

Як стало відомо, чоловік тиждень тому приїхав з Польщі. Жінка – лишень вчора. Припускається, що він приревнував її. О 8 ранку хтось подзвонив до поліції і повідомив, що чоловік застрелив свою жінку.

Після цього на місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці намагалися заспокоїти стрільця, який збирався застрелити ще й себе. Несподівано чоловік знову почав стріляти, вбивши одного поліцейського, а іншому – влучив у ногу. Під час штурму загинув ще один правоохоронець.

1,0 1 -1 2
Коментарів (7)

  • 23.08.2016 12:11
    #
    - 11 +

    Прохфесіоналізм поліції найвищого гатунку!

    • 23.08.2016 13:19
      #
      - 4 +

      В Житомирі 15 років назад нарад міліції (броніки автомати) зупинив чоловіка для перевірки документів.
      Той застрелив всіх 3х і спетляв(
      Здається причина у вірі в адекватність людей, в якісь розслабленості

      • 23.08.2016 14:36
        #
        - 4 +

        Да вы правы вера ментов в то что все безоружны оттуда и расслабленность а тут хлоп и нежданчик.

  • 23.08.2016 12:11
    #
    - -4 +

    Фігасобі, кровава баня О_о

  • 23.08.2016 15:11
    #
    - 10 +

    Млять, приехали на стрельбу и полягли.

    Они как обычно наверно - подошли улыбаясь, руки держа за спиной. Они все никак не поймут, что они постоянно живут в состоянии войны с обществом. Что они постоянно находятся на передовой, сталкиваются с криминалитетом и в любую секунду могут умереть.
    Не понимают и умирают.

    • 23.08.2016 23:05
      #
      - -2 +

      Сань, та ж думали как обычно - селфі сделают і по домам :)

  • 25.08.2016 13:47
    #
    - 1 +

    Суть в том, что наши копы приезжая на выезд психологически нее готовы к бою со стрельбой, и в большинстве случаев уверенны что возможный преступник не вооружен.
    Причина- у населения нет оружия,нет короткоствола - у кого есть "двухстволка" - те адекват. В случае применения оружия милицией, они несут нереальную ответственность.
    На практике раньше опера носили собственные травматы, а боевые пылились в сейфах.
    Совсем другая обстановка в Штатах. Поэтому там и руки на руле держать нужно, и движений резких не делать - потому как коп обязан учитывать, что у подозреваемого с большой вероятностью есть оружие, в том числе легальное, которое может быть применено из-за неадекватности, психологического состояния(как в случае описанным в статье) или алкогольным/наркотическим опьянением.
    В связи с распространенностью оружия, как нелегального так и легального, необходимо полностью менять подход патрульной службы, полиции и управления, переписывать правила применения огнестрельного оружия, и готовить сотрудников к ведению "боевых действий" превентивных мер, для сохранения своей жизни
    Это ведет к определенному психологическому напряжению людей, что обязательно влечет за собой случайное, неоправданное применения оружия сотрудниками, а так же пьяными мужьями, бизнес-партнерами и прочее
    Поэтому- принимаем закон - понимаем, несем ответственность


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати