Продавець продуктового магазину нагодував свинцем озброєного злочинця

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Clerk shoots, kills would-be robber at Florida food storeClerk shoots, kills would-be robber at Florida food store

У місті Оренж Парк, штат Флорида, у продуктовий магазин зайшов підозрілий чоловік у сонцезахисних окулярах, хоча надворі вже була ніч, він дістав пістолет і заявив, що це пограбування.

Але за прилавком того вечора стояв продавець із дозволом на приховане носіння зброї, і коли він побачив спрямований в свою сторону пістолет, то відповів тим самим. Продавець виявився швидшим – він вистрілив першим і вбив злочинця на місці.

Поліція, що прибула за викликом, виявила 29-річного Вільяма Сміта на підлозі, поруч із малокаліберним пістолетом. На вулиці також був запаркований його автомобіль із працюючим двигуном. Після перегляду запису з камери відеоспостереження, продавця відразу ж відпустили.

Зі слів сім'ї убитого злочинця, він був наркоманом: «Чесно кажучи, я знала, що він довго не проживе. Не сьогодні, так завтра. Він обов'язково у щось би вплутався і загинув», – розповіла його сестра.

Мати також не створювала собі ілюзій щодо сина і навіть заявила, що не бажає зла озброєному продавцю: «Ми не бажаємо цьому хлопцеві зла за те, що йому довелося відповідати таким чином на вчинки мого сина. Ми співчуваємо і його сім'ї так само».

Web admin Автор: Web admin11244,1 Переглядів: 460 , Коментарів: 1 - 9 +
1,0 1 -1 9
Коментарів (1)

  • У нашій країні добрий дядько прокурор сказав би що грабіжник просто хотів їсти, і впаяв продавцеві років 8 вязниці.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати