Воротар відіграв 90 хвилин з кулею в голові

| Кримінал, Техніка безпеки | Автор: Web admin
По-русски

Куля в головіКуля в голові

Неймовірна історія сталася в одному із районів столиці Боснії і Герцеговини. Голкіпер місцевої любительської футбольної команди Душко Крталіца відіграв матч з кулею в голові.

Як пише Dnevni avaz, воротар відчув, що щось влучило йому в голову, однак продовжив захищати свої ворота. Після матчу він почав втрачати контроль над однією рукою, а також у нього з'явилися проблеми з мовою.

Чоловіка екстрено доставили у лікарню, де у нього в голові знайшли кулю! Цікаво, що граючи з нею у голові, Крталіца пропустив лише один гол.

Зазначимо, що поліція передбачає, що гравця було поранено після "святкової" стрілянини у повітря, які були на весіллях. В один час з матчем справляли одразу три весілля. Поліція вже знайшла підозрюваного у пораненні Крталіца і затримала його.

1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 20.06.2013 21:53
    #
    - 2 +

    Этот народ непобедим:) В них веками развивалась потрясающая живучесть.
    А вот был бы пистолет нелегальным...

    Касательно стрельбы на свадьбах - вот до чего российские поправки доводят!

  • 21.06.2013 18:01
    #
    - 3 +

    Все достаточно логично.
    Пуля на излете, т.е. верхнюю точку траектории прошла, и энергию имела небольшую. Потому обширного поражения не нанесла, "взрывного" эффекта не оказала.
    Ситуаций таких - море, включая хрестоматийный пример из области криминалистики, когда излетная автоматная пуля нашла жертву далеко за пределами прицельной дальности. Оказалось, стрелял часовой из проходящего по ж\д эшелона, а погиб местный житель.
    Причем явной и привычной "огнестрельной" картины тоже не было: человек упал и по малопонятной на первый взгляд причине умер.
    Феноменальное невезение!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати