Компанія Beretta поповнила свій асортимент гвинтівками Victrix Armaments

| Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Компанія Beretta поповнила свій асортимент гвинтівками Victrix ArmamentsКомпанія Beretta поповнила свій асортимент гвинтівками Victrix Armaments

Відомий виробник зброї Beretta придбала в італійської компанії Officina Meccanica Rottigni бренд і виробничу лінію гвинтівок Victrix Armaments.

Під назвою Victrix Armaments випускали три збройові лінійки: Minerva – тактичні гвинтівки для силових структур; Victoria – зброя для спортивної стрільби, а також Lunae – гвинтівки для мисливців.

Victrix Armaments MinervaVictrix Armaments Minerva

Також під брендом Victrix Armaments випускаються різні збройові аксесуари. Зокрема приклади для високоточної стрільби, магазини, сошки, дульні гальма тощо. Продукція компанії розрахована на високоточну стрільбу, всі гвинтівки випускаються з поздовжньо-ковзним затвором.

Victrix Armaments VictoriaVictrix Armaments Victoria

Вперше компанія Beretta покаже гвинтівки Victrix Armaments як власний бренд на збройовій виставці SHOT Show 2017, яка триватиме з 17 по 20 січня у Лас-Вегасі.

Victrix Armaments LunaeVictrix Armaments Lunae

Американське представництво Beretta вже підтвердило, що компанія розвиватиме і буде продавати лінійки Minerva і Victoria, які доповнять асортимент серій Sako та Tikka.

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 20.01.2017 18:46
    #
    - 1 +

    Beretta -оружейная магия , с нетерпением ждём обзоры с оружейной выставки SHOT Show 2017 .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати