Колишній в’язень, якому повернули право на зброю, врятував життя поліцейському

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Thomas YoxallThomas Yoxall

Нещодавно ми розповідали вам про те, як озброєний громадянин врятував від неминучої смерті патрульного поліцейського на трасі.

Тоді громадянин попросив не називати його ім'я у ЗМІ, але нещодавно він сам виступив на прес-конференції у Департаменті громадського порядку штату Аризона.

Героєм, що врятував поліцейського, виявився 43-річний інспектор з технічного обслуговування Томас Йоксалл.

«Того ранку я і гадки не мав, що врятую чиєсь життя, не кажучи вже про те, що чиєсь доведеться відняти. Не пам'ятаю, щоб я тоді боявся. Все сталося дуже швидко, і у мене не було часу на вагання. Я не вважаю себе героєм», – заявив Йоксалл.

Thomas Yoxall Press Conference

Тоді Йоксалл застрелив Леонарда Пенуеласа-Ескобара, котрий, як стало відомо, разом зі своєю загиблої подружкою, продавав метамфетамін. А до того, як зайнятися наркотиками, він працював поліцейським у Мексиці, після чого незаконно перетнув кордон США.

Зі слів Йоксалла, у нього в минулому є речі, яким він не пишається. У 2000 році його визнали винним у крадіжці електроніки з місця роботи. Тоді ж його позбавили права на володіння зброєю.

«До цього вчинку, я був хорошим стрільцем. Я сумую за зброєю. Я сумую зі стрільбою разом зі своїми друзями і сином. Я сподіваюся, що суд поновить моє законне право на володіння зброєю», – написав Йоксалл у зверненні до суду в 2003 році, після чого його права були відновлені.

Кожен заслуговує на другий шанс, і ця історія доводить, що героєм може стати навіть той, від кого подібного ніхто не чекає.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 1078 , Коментарів: 4 - 9 +
1,0 1 -1 9
Коментарів (4)

  • 26.01.2017 16:40
    #
    - 2 +

    "...котрий, як стало відомо, разом зі своєю загиблої подружкою, продавав метамфетамін. А до того, як зайнятися наркотиками, він працював поліцейським у Мексиці..."
    Ну прямо таки Санта-Барбара! А я гадав що це тільки наші правопохоронці приторговують наркотою. А ні - цей перш ніж почати начебто спочатку звільнився. )))

  • 26.01.2017 18:03
    #
    - 3 +

    Вообще, удивительная история! Бывший преступник спас полицейского! Читаю как новости с другой планеты.

    • 26.01.2017 18:35
      #
      - 3 +

      Быть может " удивительность " этой истории заключается в том , что взаимоотношения копов и граждан выглядят в США совершенно иначе чем у нас ?

    • 27.01.2017 16:54
      #
      - 1 +

      Он не преступник, а оступившийся. Кражу он совершил в 2000 году и, судя по наличию оружия, больше не привлекался. Значит ему тот случай действительно вышел уроком.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати