У Жовтих Водах грабіжники відкрили вогонь по охоронцях банку

| Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Невідомі за допомогою газового різака намагалися дістатися до сейфа банкомату, проте встигли лише пошкодити захисний кожухНевідомі за допомогою газового різака намагалися дістатися до сейфа банкомату, проте встигли лише пошкодити захисний кожух

У місті Жовті Води Дніпропетровської області невідомі, намагаючись пограбувати банкомат, напали на співробітників охоронного агентства. Подія сталася в понеділок близько 3-ї ночі на бульварі Свободи, повідомляє прес-служба поліції області.

Злодії залізли всередину будівельного магазину, відігнувши металевий лист на віконній рамі. Після цього вони за допомогою газового різака намагалися зламати сейф банкомату, проте встигли лише пошкодити захисний кожух. Грошові кошти не були викрадені.

Грабіжники встигли лише пошкодити захисний кожух сейфаГрабіжники встигли лише пошкодити захисний кожух сейфа

"Співробітники охоронного агентства, що прибули за викликом сигналізації, почали оглядати банкомат, в цей час з отвору в стіні випав невідомий предмет і вибухнув. Після цього через отвір в стіні з приміщення магазину вибігли двоє невідомих чоловіків і почали стріляти по охоронцях. Скориставшись нагодою, нападники втекли з місця злочину", – повідомляють в поліції.

На місці події правоохоронці знайшли скобу до запалу від гранати, дві гільзи від набоїв калібру 9 мм та інші речові докази.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Вживаються заходи щодо встановлення та затримання розбійників.

1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 26.01.2017 17:42
    #
    - 3 +

    Зброю надибали (це зараз не складно), а от мізків не знайшлося (з цим завжди було складніше).

  • 26.01.2017 17:55
    #
    - 2 +

    А вот Вам ещё один случай из жизни " постоянных контролеров " за оборотом огнестрела в Украине , тут по ходу решили подстраховаться , не подлежащей контролю гранатой , которую можно приобрести в любом хлебном киоске и опять в Днепропетровской области , факт на лицо как говорится , в Днепре и области самый " жёсткий постоянный контроль " за всем , что стреляет и взрывается . Вопреки " служить и защищать " !


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати