«Ти можеш вдертися всередину... але вийти тобі не вдасться»

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Підлітки пролежали на землі до самого приїзду поліціїПідлітки пролежали на землі до самого приїзду поліції

У місті Чіно-Хіллс, штат Каліфорнія, банда підлітків намагалась зайти всередину чужого будинку. Але їхні плани були швидко розкриті, адже вони почали перелазити через паркан саме тоді, коли господарі поверталися з супермаркету.

Домовласник миттю вихопив свій пістолет, зробив попереджувальний постріл і наказав усім лягти на землю. Підлітки його послухали і пролежали так до самого приїзду поліції. Загалом за підозрою в спробі пограбування було заарештовано п'ятьох осіб.

California homeowner holds teen burglary suspects at gunpoint

Залишається незрозумілим, чому вони вибрали саме цей добре захищений будинок з ґратами на вікнах, і чому вирішили діяти серед білого дня, та ще й коли повернулись господарі. Цілком ймовірно, що вони хотіли не просто пограбувати будинок, а скоїти напад на сім'ю.

Минулого місяця до сусіднього будинку також спробували вдертися кілька злочинців, але зазнали невдачі і втекли з місця злочину на автомобілі. Господар того будинку вирішив не міняти розбите вікно, а просто закрив його фанерою із мішенню і написом «Ти можеш вдертися всередину... але вийти тобі не вдасться».

«Ти можеш вдертися всередину... але вийти тобі не вдасться»«Ти можеш вдертися всередину... але вийти тобі не вдасться»

«У мене тут дім, діти. Я не маю часу на панькання з цими ідіотами. Якщо ти заліз у чуже помешкання без запрошення – не чекай ласкавих вітань», – розповів власник сусіднього будинку.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 790 , Коментарів: 3 - 11 +
1,0 1 -1 11
Коментарів (3)

  • 05.05.2017 14:03
    #
    - 4 +

    Зважаючи на попередню статтю, про наші "будні", щодо грабіжників будинків, ця стаття має бути відповіддю не неї.

  • 05.05.2017 21:09
    #
    - 2 +

    Лаконично и конкретно, а последний абзац вообще супер аргумент , без всяких " виляний хвостом " , чётко и категорично , залез , получи то , что искал на свой беспокойный зад и это правильно .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати