«Ця зброя вб'є усіх навколо»: випробування дробовика з найкоротшими стволами у світі

| Незвичайна та спеціальна зброя, Рушниці | Автор: Web admin
По-русски

Випробування дробовика з найкоротшими стволами у світі Випробування дробовика з найкоротшими стволами у світі

«Постріл з цієї штуки вб'є усіх, хто всередині кімнати», – сказав герой фільму «Пограбування казино» своєму напарникові, який взяв на справу дробовика із найкоротшими стволами у світі.

Youtube-користувач Kjaskaar вирішив спростувати або підтвердити це твердження на практиці. Вийшло напрочуд цікаве відео.

Ентузіаст не полінувався і зробив собі такий самий дробовик, заплативши, до речі, $200 за його реєстрацію в ATF. Вийшов у нього цілком справний дробовик, який, не зважаючи на дуже короткі стволи, здатен звести курки при переломі. Стволів, фактично, в нього немає – тільки патронники завдовжки три дюйми, саме для патронів 2 ¾, 3 та навіть 3,5 дюйма.

The Littlest Shotgun

Результати випробувань вийшли вельми цікавими – осип дробу з одного метра склав понад два метри. А отже бандит з фільму мав рацію – постріл з цього дробовика здатен суттєво поранити кількох людей.

Kjaskaar спробував також виміряти початкову швидкість польоту дробу, і отримав результат 250 м/с при пострілі патроном 2 ¾ і 131 м/с при пострілі патроном завдовжки 3 дюйми. Чи хронограф неправильний, чи йому просто складно виміряти швидкість такої великої кількості дробу.

«Навіщо було витрачати гроші й псувати рушницю?», – запитаєте ви. Річ у тім, що у Kjaskaar є ще один змінний ствол більш традиційної конфігурації завдовжки 11 дюймів.

Раніше ми розповідали про вкорочений дробовик SUPER-SHORTY від компанії Serbu Firearms, який розроблено для прихованого носіння.

Web admin Автор: Web admin11231,1 Переглядів: 3782 , Коментарів: 4 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (4)

  • 26.05.2017 16:49
    #
    - 2 +

    "осип дробу з одного метра склав понад два метри"

    по-перше як ви собі це уявляєте?
    по-друге він сказав "2 foot spread at 1 meter"

  • 01.06.2017 14:27
    #
    - 0 +

    Безствольна зброя.

  • 01.06.2017 14:28
    #
    - 0 +

    Як він це зареєстрував?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати