Під Києвом спеціально навчені професіонали підірвалися на гранаті

| Силові структури, Техніка безпеки | Автор: Олексій Семенович
По-русски

Граната Ф-1 (не учбова)Граната Ф-1 (не учбова)

Позавчора в ході військових навчань під Києвом, у Пирогові, постраждали люди. Як виявилося, замість звичайних навчальних гранат були використані ... бойові.

Одна з них вибухнула. З пораненнями різного ступеню тяжкості трьох постраждалих доправили до лікарень столиці. У міліції повідомили, що мова йде про двох співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій і одного працівника Управління держохорони.

У столичному главку Держслужби з НС заявили, що їм ... нічого не відомо про те, що трапилося з їх співробітниками. Міліція порушила кримінальне провадження за статтею «Службова недбалість».

1,0 1 -1 5
Коментарів (1)

  • 19.07.2013 19:56
    #
    - 0 +

    Особистий армійський досвід. Вправа просте метання бойової гранати Ф-1. Все гранично просто береш гранату підходиш до обриву (крутий обрив глибиною метрів десять, при вибуху гранати на дні виліт осколків практично виключений) в метрі від краю зупиняєшся висмикуєш кільце і кидаєш гранату в обрив. Підходить "Вася" висмикує кільце, розтискає долоню і тупо дивиться на гранату. Прапорщик, стояв на підстраховці з орієнтувався миттєво і ударом ноги вибив гранату. Граната вибухнула в обриві правда на невеликій глибині Свист осколків, що розлітаються приємно охолодил наші юні серця. З "Васею" увечері була проведена виховна бесіда


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати