Озброєний і ще більш озброєний. Відео

| Кримінал, Страйкбол, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски In English

Пневматичний пістолетПневматичний пістолет

42-річний мешканець Амбриджу, штат Пенсільванія, Джеймс Хейс, спробував пограбувати міні-маркет за допомогою пневматичного пістолета, та продавець не злякався, а дістав з-під прилавка геть-то справжній пістолет і направив його на злочинця.

Недовга конфронтація, у процесі якої підозрюваний намагався захопити пістолет продавця, закінчилася беззаперечною перемогою власника бойової зброї. Зрештою, горе-грабіжникові вдалося втекти з крамниці, але його незабаром зловили, коли той намагався вдертися у сусідній будинок.

«Джеймс Хейс – один з найтупіших представників злочинного світу. І водночас, йому вельми пощастило, що він залишився при житті», – розповідає тимчасовий начальник поліції Джеймс Манн.

Незважаючи на незграбне поводження зі зброєю та повну відсутність будь-яких тактичних навичок, продавець крамниці не постраждав.

Це ще один приклад того, як власник законної вогнепальної зброї без жодного пострілу запобіг насильницькому злочину. Нікого не поранено, а поганий хлопець за гратами.

Ось тільки цей інцидент навряд чи буде включено у статистику, або в дослідження, які стосуються використання зброї з метою самозахисту. Оскільки не було вчинено жодного пострілу, і нікого не було убито. Таж найчастіше відбуваються саме такі «безкровні» випадки самооборони.

Robber With BB-Gun Thwarted By Clerk With Real Gun - Pennsylvania - James Hayes

1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати