Сім кишенькових пістолетів і револьверів, котрі витримали перевірку часом

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Сім кишенькових пістолетів і револьверів, котрі витримали перевірку часомСім кишенькових пістолетів і револьверів, котрі витримали перевірку часом

Кишенькова зброя з коротким стволом і обмеженою місткістю магазина може стати відмінним вибором для прихованого носіння. Незважаючи на те, що субкомпактна зброя потребує більше часу для тренувань, завдяки своїм розмірам і вазі вона стане корисним придбанням.

Розглянемо кілька вдалих і перевірених часом зразків субкомпактної зброї, яка вже встигла добре себе зарекомендувати.

1. Smith & Wesson Bodyguard .380

Пістолет обладнаний неавтоматичним запобіжником.Пістолет обладнаний неавтоматичним запобіжником.

Цей малюк може запропонувати власникові кілька додаткових заводських опцій – ЛЦУ Crimson Trace, прапорцевий запобіжник. Загальна довжина – 13 см, довжина ствола – 2,75 дюйма, вага – 350 г. Ємність магазина – 6+1. MSRP: $379.

2. Ruger LCR

Ruger LCR доступний в декількох калібрах.Ruger LCR доступний в декількох калібрах.

Цей легкий револьвер не має гострих кутів, які б чіплялися за одяг. За окрему плату на нього можна встановити ЛЦУ Lasermax. Доступний під різноманітні набої: .22 LR, .22 WMR, .327, 9мм, .38 +P, .357. Вага коливається між 380-480 г., залежно від калібру, довжина ствола – 2 дюйма. MSRP: $579.

3. Glock 42

Найбільший недолік пістолета – невелика місткість магазина.Найбільший недолік пістолета – невелика місткість магазина.

Найменший Glock і доволі складний у використанні, та й магазин на 6 патронів це, радше, недолік. Але його проста конструкція, надійність, а також наявність тритієвих прицільних пристосувань та ЛЦУ Streamlight TLR-6, роблять цей пістолет ласим шматочком. Загальна довжина – 15 см, довжина ствола – 3,25 дюйма, вага – 380 г. MSRP: $400.

4. Beretta Nano

У власника була проблема з бойком, але після її рішення він полюбив цей пістолет.У власника була проблема з бойком, але після її рішення він полюбив цей пістолет.

При загальній довжині 13 см і вазі 560 г, цей пістолет калібру 9мм можна придбати з магазином на 8 патронів. Немає затримки затвора, проте є відмінний УСМ тільки із самозведенням. MSRP: $400.

5. Smith & Wesson 642 Airweight

Модель 642 побудована на класичній рамці J.Модель 642 побудована на класичній рамці J.

Цей безкурковий револьвер під набій .38 Special +P призначений для людей, що шукають просту і довговічну зброю. За розмірами він схожий на Ruger LCR – загальна довжина становить 16 см. Револьвер побудований на класичній рамці J і при належному догляді прослужить власникові довгі роки. MSRP: $469.

6. Ruger LCP II

За такі гроші є варіанти і гірші за LCP II.За такі гроші є варіанти і гірші за LCP II.

Друге покоління популярного пістолета LCP під набій .380 ACP, яке показало, що виробник прислухається до прохань своїх клієнтів. Новинка отримала покращений УСМ та залишилась такою ж надійною, дешевою та легкою у використанні. Загальна довжина – 13 см, довжина ствола – 2,5 дюйма, вага – 310 г. MSRP: $349.

7. Kahr CT380

Після доопрацювання Kahr CT380 став ще кращим.Після доопрацювання Kahr CT380 став ще кращим.

Дуже тонкий пістолет із магазином на 7+1 патрон, який майже не відчувається на тілі при прихованому носінні. З недоліків – немає ні нічних прицільних пристосувань, ні можливості встановити ЛЦУ або ліхтар. Нарікань щодо надійності немає. MSRP: $450.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1393 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати