TrackingPoint розробить «розумний» приціл для великокаліберної гвинтівки Barrett

| Технології, Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

TrackingPoint Mi50 1TrackingPoint Mi50 1

Компанія TrackingPoint, яка випускає зброю з комп'ютеризованими прицілами, анонсувала вихід першої великокаліберної гвинтівки Barrett M107A1 під власним брендом.

TrackingPoint Mi50TrackingPoint Mi50

Гвинтівка під набій .50 BMG, після доопрацювання фахівцями компанії, отримає назву Mi50. На відеоролику показаний постріл по мішені, що розташована на відстані понад 1600 м від стрільця.

TrackingPoint's Mi50 - 1 Mile Shot

Mi50 BA Intro

Стріляли без пристрілювання, всі необхідні корективи комп'ютеризований приціл зробив автоматично, влучання у центр мішені діаметром близько 1 м вдалося досягти з першого пострілу.

TrackingPoint Mi50TrackingPoint Mi50

Компанія TrackingPoint поки що не розкриває характеристик Mi50. Про вартість і дату, коли розпочнуться продажі нової гвинтівки, буде оголошено наприкінці жовтня.

TrackingPoint Mi50TrackingPoint Mi50

Приціли TrackingPoint – комп'ютеризовані системи для вогнепальної зброї, які оснащені датчиками, що враховують тремтіння рук стрільця, напрямок і швидкість вітру, а також далекоміром, оптичним прицілом і електроприводом спускового гачка. Вартість зброї з «розумним» прицілом коливається від $8000 до $30000, залежно від моделі.

1,0 1 -1 5
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати