В Естонії поліцейський застрелив навіженого, який кинувся на нього з ножем

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Раненого увозит скораяРаненого увозит скорая

Естонській поліції довелося застосувати табельну зброю, щоб зупинити навіженого, який погрожував ножем перехожим у центрі Талліна. Згодом поранений зловмисник помер у лікарні.

Як стало відомо, 31 жовтня о 11:10 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Харью йде чоловік з двома ножами в руках, дивно поводиться і лякає перехожих.

В Эстонии полицейский застрелил сумасшедшего, который кинулся на него с ножом

Правоохоронці кілька разів наказували йому покласти ніж на землю, але той не послухався. Тоді поліцейські зробили попереджувальний постріл в повітря, однак чоловік і це проігнорував.

Потім зловмисник почав наближатися з ножами в руках до поліцейських, після чого вони були змушені застосувати службову зброю. Чоловіка із тяжкими пораненнями доставили в лікарню, де він помер близько 12:00.

Нож на месте происшествияНож на месте происшествия

Ні поліцейські, ні інші громадяни не постраждали. Поліція з'ясовує обставини події, місце події між церквою Яані та кіоcком на площі Вабадузе на час розслідування було перекрите.

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 01.11.2017 20:03
    #
    - 3 +

    І зупинив навіженого не електрошокер, газовий балончик чи якийсь жалюгідний травмат, а звичайна куля. І мабуть той поліцейський що стріляв нічого іншого б мати у ту мить не хотів би. Хіба що гвинтівку чи рушницю.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати