Валерій Павлюков: Виділення коштів на створення боєприпасного виробництва Міністерству оборони – нормальна західна практика

| Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin
По-русски

Виділення коштів на створення боєприпасного виробництва Міністерству оборони – нормальна західна практикаВиділення коштів на створення боєприпасного виробництва Міністерству оборони – нормальна західна практика

Виділення коштів на створення боєприпасного виробництва Міністерству оборони – нормальна західна практика, про це заявив президент компанії «Таско» Валерій Павлюков.

«Така модель, коли саме оборонне відомство фінансує створення нового виробництва, існує, наприклад, у Франції. На мій погляд, у цьому рішенні немає нічого дивного, більше того, в контексті переходу на стандарти НАТО виділення коштів Міноборони, яке в теорії найбільшою мірою здатне забезпечити їхнє впровадження і дотримання, виглядає цілком логічним. Незважаючи на те, що цей процес просувається вкрай повільно», – вважає Павлюков.

«Проблема в іншому – є кадрове питання. Хто саме буде курувати цей напрям? Наскільки мені відомо, фахівців з подібною кваліфікацією в Міноборони просто немає», – зазначає Павлюков.

«Що ж до питань взаємодії замовника з приватним або державним сектором при закупівлі боєприпасів – гадаю, що в світлі нинішньої політики, впровадження системи ProZorro, проблем з цим не повинно бути, і держава буде закуповувати продукцію виключно за ринковими критеріями», – зазначив президент «Таско».

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати