У Сибіру мисливець заплатить штраф за те, що ведмідь украв у нього зброю

| За кордоном, Полювання | Автор: Web admin
По-русски

У Сибіру мисливець заплатить штраф за те, що ведмідь украв у нього зброюУ Сибіру мисливець заплатить штраф за те, що ведмідь украв у нього зброю

Направду курйозний випадок стався з 57-річним мешканцем Іркутської області. 16 листопада він обходив свої угіддя, що розташовані за десяток кілометрів від найближчого села, і вирішив зупинитися в одній із зимівель.

Залишивши речі в хатині, мисливець пішов за водою. Коли він повернувся, то побачив, що в помешкання вдерся непрошений гість.

Щоб не стати жертвою ведмедя, мисливець обережно відійшов і сховався в лісі. Повернувшись через кілька годин і впевнившись, що звір покинув хатину, чоловік став готуватися до ночівлі. Але виявилося, що ведмідь забрав із собою мішок з-під риби. Все б нічого, але в цьому мішку зберігались дві одиниці зброї – «Вепр» та ІЖ.

Ще одну рушницю з пошкодженим прикладом і характерними слідами від звіра, чоловік знайшов біля хатини.

Мисливець кілька днів намагався знайти зброю, але в нього нічого не вийшло. Коли він звернувся до поліції 22 листопада, снігом вже замело всі сліди і пошуки правоохоронців також нічого не дали.

Мисливця, який потрапив у цю трагікомічну ситуацію, очікує штраф за порушення правил зберігання, що спричинили втрату зброї. Крім того, йому на рік заборонять її використання.

1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 24.11.2017 18:15
    #
    - 5 +

    Вполне закономерное наказание получит - нечего ружья носить в мешке из под рыбы. :))))

  • Я смотрю, медведи тоже начали вооружаться :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати