Гвинтівка Dark Storm DS-10 Typhoon для найсуворіших збройових законів

| Незвичайна та спеціальна зброя, Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Dark Storm DS-10 TyphoonDark Storm DS-10 Typhoon

Компанія Dark Storm випустила незвичайну модифікацію гвинтівки DS-10 Typhoon під патрон 6.5 Creedmoor. Ця модель відповідає найсуворішим вимогам таких штатів, як Каліфорнія, Массачусетс, Нью-Джерсі, Меріленд, Нью-Йорк та округ Колумбія.

Dark Storm DS-10 TyphoonDark Storm DS-10 Typhoon

Гвинтівка комплектується стволом завдовжки 18,5 дюймів з нарізами 1:8'', магазином Magpul PMAG на 10 патронів, фіксованим трубчастим прикладом.

Вага моделі – 4200 грам. Новинку випускають у двох забарвленнях – сіро-коричневому і чорному. Ціна DS-10 Typhoon 6.5 Creedmoor в США – 1495 і 1545 доларів.

Dark Storm Industries DS 10 Rifle

Раніше ми розповідали, що компанії Kel-Tec та TNW Firearms також випускали модифікації деяких своїх моделей для штатів із драконівськими збройовими законами.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 29.11.2017 22:52
    #
    - 1 +

    Одне тішить, що оте непорозуміння (результат невдалого шлюбу пістолетного руків'я і прикладу) можна відкрутити, а на його місце в решті решт, пригвинтити нормальне пістолетне руків'я. Коли мізки у "законопотворців" тих штатів, стануть на місце, звичайно. А то аж око ріже вигляд того страхіття.

  • "Ещё в "штурмовой винтовке" НЕ ДОЛЖНО быть мушки и целика! Из-за них тоже происходят массовые расстрелы и грабежи! Нужно срочно запретить механические прицелы"
    (Government of California state)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати