У Флориді озброєний автомеханік відвернув масове вбивство

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

У Флориді озброєний автомеханік відвернув масове вбивствоУ Флориді озброєний автомеханік відвернув масове вбивство

У місті Рокледж, штат Флорида, озброєні співробітники автомайстерні «Schlenker Automotive» запобігли масовому вбивству. Але ви навряд чи почуєте про це в новинах, адже головне слово тут «запобігли», і вдалося уникнути великої кількості жертв.

Роберт Лоренцо Бейлі з пістолетом калібру .40 та солідним запасом патронів почав стріляти на всі боки на парковці біля автомайстерні, убивши 50-річного співробітника та серйозно поранивши 25-річного хлопця, який у результаті залишився паралізованим.

На щастя, в автомайстерні один з механіків був зі зброєю, і зміг ефективно протистояти Бейлі – він зробив два точних постріли і нейтралізував нападника. Вбивця залишився живий і зараз перебуває в лікарні у критичному стані.

Auto shop employees credited with taking down accused Rockledge gunman

Бейлі останнім часом працював викидайлом у пабі і нещодавно звільнився через сварку з босом. Його знайомі також зауважили, що останнім часом він почав дивно поводитися. Але ніхто з його друзів не намагався йому допомогти, і як наслідок – одна людину вбито, а друга – залишиться інвалідом.

З усім тим, ми отримали ще один доказ, що зброя рятує життя. У Бейлі із собою було кілька запасних магазинів, і хто знає, скільки б ще людей могло загинути.

Раніше ми розповідали, як в Техасі озброєний сантехнік зупинив злочинця, котрий скоїв масове вбивство в церкві.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1319 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати