Пістолети FNS і FNX з прицілами від Advantage Tactical

| Аксесуари , Технології, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски In English

The Advantage Tactical FNS/FNX PistolsThe Advantage Tactical FNS/FNX Pistols

Річард Назеф, психотерапевт і шанувальник вогнепальної зброї, завважив, що багато-хто зі стрільців не влучають у мішені через те, що просто не можуть сфокусуватися на прицілі.

Назеф зрозумів, що людський мозок швидше звикає до прицілу у вигляді пірамідки, ніж до звичайного прямокутного. Так і з’явився приціл від компанії Advantage Tactical.

Advantage Tactical Sight дозволить як новачкам, так і досвідченим стрільцям покращити точність на будь-якій дистанції та майже миттю прицілюватися. Цей приціл чудово проглядається навіть за поганих погодних умов, а за увімкненою підсвіткою – не спотворює зображення мішені. Також його можна регулювати по горизонталі та вертикалі. Приціл ATS сумісний з будь-якою кобурою.

А віднедавна цей стильний трикутний приціл від Advantage Tactical тепер доступний і для пістолетів моделей FNH-USA FNS і FNX.

 The Advantage Tactical FNS/FNX Pistols The Advantage Tactical FNS/FNX Pistols

«Пістолети серії FNS і FNX – одні з кращих полімерних пістолетів», – переконаний Річард Назеф: – Відмінне припасування деталей, а віддача – мінімальна. Стріляти з них одне задоволення, а з прицілом від Advantage Tactical – взагалі невимовно».

1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати