Виходить, що «штурмові гвинтівки» вельми ефективні проти озброєних грабіжників

| Самооборона, Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Виходить, що «штурмові гвинтівки» вельми ефективні проти озброєних грабіжниківВиходить, що «штурмові гвинтівки» вельми ефективні проти озброєних грабіжників

Штурмові гвинтівки – це улюблена тема американських противників зброї. Вони постійно стверджують, буцімто АК або AR-15 – це занадто, що вони не підходять ні для полювання, ні для самооборони, і тому їх потрібно заборонити.

Але як свідчить досвід 22-річного власника магазину мобільних телефонів з міста Дейтон, штат Огайо, «штурмова гвинтівка» може стати дуже корисною у боротьбі зі злочинцями.

Власник магазину отримав сигнал, що в його власність намагаються вломитися. Як видно на записі камери відеоспостереження, двоє злочинців розбили вікно, але забарилися з огорожею.

У цей час власник, який перебував неподалік у своєму автомобілі, під'їхав до магазину. Побачивши його, злочинці почали тікати, але потім один з них розвернувся і направив пістолет на власника магазину.

Store Owner uses AK47 for Self Defense

У відповідь на це підприємець дістав з пасажирського сидіння АК і відкрив вогонь. Ймовірно одного із злочинців йому вдалося поранити, але вони все ж втекли на автомобілі. Власник магазину спершу кинувся в погоню, але потім зупинився, як йому і радив млявий голос зі службі порятунку.

Головним в цій історії можна назвати той факт, що штурмова гвинтівка виявилась відмінним засобом для самооборони – велика дальність стрільби, точність, місткий магазин – пістолет не надає таких можливостей. Звісно, така зброя не для повсякденного носіння, але якщо ви потребуєте засіб для оборони помешкання – мало що може перевершити штурмову гвинтівку.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2420 , Коментарів: 6 - 7 +
1,0 1 -1 7
Коментарів (6)

  • 03.01.2018 18:13
    #
    - 4 +

    Зараз власники дробанів підтягнуться і розкажуть почому у Дейтоні помідори. )))

    • 03.01.2018 22:45
      #
      - 1 +

      zbroya.info больше аргументов тут

      • 04.01.2018 01:42
        #
        - 0 +

        Щодо аргументів, як ви гадаєте, чому власник магазину був озброєний не дробовиком?

        • 04.01.2018 02:02
          #
          - 1 +

          А какая разница?
          Главное что ОН БЫЛ ВООРУЖЕН и смог дать отпор.
          А не чем...
          Толку с дробовика если не умееш им пользоваться?
          Толку с "штурмовой винтовки" если не умеешь ей пользоваться? :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати