Викрадення автомобіля могло стати одним з епізодів гонитви, але жертва виявилася озброєною

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Дієго ГомезДієго Гомез

На автомагістралі I-10 між штатами Луїзіана і Техас поліцейські переслідували чорну Acura, яка рухалася зі швидкістю понад 160 км/год. Біля моста через річку Нечес поліцейським вдалося успішно застосувати протиавтомобільне загородження, після чого транспорт злочинця став непридатним.

Але це не зупинило 22-річного Дієго Гомеза – він вискочив з автомобіля і спробував викрасти пікап, у якому був Тоні Елфорд, разом зі своєю дружиною.

«Його машина сильно диміла і він зупинився позаду, а потім заскочив у наш кузов. Але мій чоловік узяв пістолет, вийшов і протримав його на мушці до прибуття поліцейських. Якоїсь миті я вже подумала, що нас уб'ють, що він забере наш автомобіль і поїде», – розповідає дружина озброєного громадянина Джеймі Елфорд.

Orange man holds chase suspect at gunpoint before Vidor Police arrest man

Поліцейські, що прибули на місце події, вирішили не ризикувати – вони вистрілили в Гомеза з електрошокера Taser, але йому вдалося швидко витягнути електроди, після чого він навіть спробував битися з поліцейським. У результаті, його закували в наручники, але поки вони чекали автомобілі швидкої допомоги, Гомез знову спробував втекти, але невдало.

Зі слів начальника поліції міста Вайдор, це було перше успішне застосування протиавтомобільних загороджень на трасі. Як виявилося, Гомез – не звичайний автовикрадач, а член міжнародної банди MS-13.

«Я дуже рада, що мій чоловік Тоні був підготовлений до найгіршого сценарію», – сказала Джеймі. «Ще б трохи, і він міг отримати кулю від мене», – заявив Тоні.

Web admin Автор: Web admin11244,1 Переглядів: 689 , Коментарів: 1 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (1)

  • 07.01.2018 20:30
    #
    - 2 +

    "... член міжнародної банди MS-13"
    Хоч міжнародної, хоч місцевої підпарканної, але перед кулею усі рівні.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати