Підсудний намагався убити ручкою свідка на суді. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Підсудний намагався убити ручкою свідка на судіПідсудний намагався убити ручкою свідка на суді

У 2014 році у приміщені суду міста Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, 25-річний член банди «Тонган Кріп» Сіал Ангілау під час засідання намагався убити іншого члена банди, який свідчив у справі проти нього.

Як видно на відео, Ангілау вхопив ручку зі стола і кинувся до місця, де сидів свідок. Але свідку вдалося відскочити вбік, після чого судовий пристав чотири рази вистрілив в Ангілау. Його відразу відвезли до лікарні, але від отриманих поранень він помер.

Мить, коли Ангілау хапає ручку і починає бігти до свідка.Мить, коли Ангілау хапає ручку і починає бігти до свідка.

Судовий пристав Джейн Доу дістала свій пістолет і виконала чотири постріли в Ангілау.Судовий пристав Джейн Доу дістала свій пістолет і виконала чотири постріли в Ангілау.

Суддя Джон Дауделл вирішив опублікувати це відео після того, як він закрив справу, в якій сім'я Ангілау намагалась довести, що судовий пристав застосував надмірну силу.

The video then shows a deputy US Marshall

«Відео засвідчує, що Ангілау не зупинився після свого стрибка вбік свідка і не перестав являти собою небезпеку для інших людей, як стверджувала його сім'я. Його напад зупинив судовий пристав Доу», – написав у своєму рішенні суддя Дауделл.

ФБР також визнало стрільбу виправданою. Але сім'я злочинця не заспокоїлась і розмірковує над апеляцією.

«Наступні три постріли були вже після того, як він упав на підлогу – саме це нас турбує», – заявив адвокат сім'ї злочинця Роберт Сайкс.

Ангілау відвозять до лікарні.Ангілау відвозять до лікарні.

Сім'я злочинця стверджує, що стрільба була частково невиправданою і надмірною.Сім'я злочинця стверджує, що стрільба була частково невиправданою і надмірною.

Ангілау був останнім з 17 членів банди, що постали перед судом у справі про вимагання, змові, нападі, пограбуванні та незаконному володінні зброєю, яке велося з 2008 року. Ангілау також звинувачували в нападі на федеральних офіцерів та погрозам зброєю. Незадовго до його смерті суддя Тена Кемпбелл, яка слухала справу, анулювала судовий процес.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 785 , Коментарів: 3 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 13.03.2018 19:07
    #
    - 1 +

    Тем не менее, что мне нравится в их системе, что даже потенциально опасный преступник, пока не доказана вина, сохраняет аттрибуты полноценного гражданина. У нас же, людей в зале суда и до объявления приговора держат в клетках, как зверей.

    • И правильно делают. Потому-что или подсудимого могут попытаться убить расстроенные родственники пострадавших, или сами подсудимые могут попытаться кого-то убить. Как в этой статье.

  • Какой однако скорый, но справедливый суд :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати