Поліцейський зупинив масове вбивство, застреливши озброєного підлітка

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

На місці подіїНа місці події

Учора, 20 березня, в школі міста Грейт Мілс, штат Меріленд, шкільний поліцейський відвернув імовірне масове вбивство, яке намагався здійснити 17-річний Остін Вайатт Роллінз.

Він прийшов до школи з пістолетом, і на початку першого уроку в одному з коридорів почав стріляти в 16-річну дівчину та 14-річного хлопця.

На місці подіїНа місці події

На щастя, у школі чергував поліцейський Блейн Гескілл, почувши звуки пострілів, він миттю кинувся до джерела загрози і відкрив вогонь. Постріли Гескілла виявилися точними – Роллінз було знешкоджено.

У результаті перестрілки Гескілл залишився неушкодженим, а от Роллінза відвезли до лікарні у критичному стані, так само як і дітей, яких він поранив. Незабаром Роллінз помер, а лікарі все ще борються за життя 16-річної дівчини.

Great Mills High School in Maryland Witness

За словами шерифа округу Тіма Кемерона, Роллінз раніше мав близькі стосунки зі своєю жертвою. На щастя, більше ніхто з учнів не постраждав.

Також повідомили, що минулого місяця у цій школі проводилося розслідування щодо можливого масового вбивства, бо в месенджері Shapchat було опубліковане якесь попередження про це.

Месенджер Shapchat Месенджер Shapchat

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 954 , Коментарів: 1 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 21.03.2018 19:53
    #
    - 1 +

    Цікаво, що цього разу розпиляють хоплофоби, чергову гвинтівку? Або може варто звернути увагу на виховання власних дітей?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати