В Американських університетах почастішали випадки вбивств за допомогою холодної зброї

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з камери відеоспостереженняКадр з камери відеоспостереження

Університет Бінгемтона в Нью-Йорку скасував заняття після другого вбивства студента, який стався протягом останніх п'яти тижнів.

Вуз попередив студентів про те, що 19-річний студент інженерного факультету Жоао Соуза був убитий в кампусі в неділю, 15 квітня, ввечері. Як повідомила поліція університету, хлопець отримав серйозні колоті рани.

В понеділок увечері університет оголосив, що підозрюваний знаходиться під вартою. Поліція заявила, що він – студент, проте утрималася від подальших подробиць.

Камери відеоспостереження не показали сцену вбивства, проте відобразили підозрюваного в рукавичках і темних штанях, його голова була покрита капюшоном, а обличчя частково приховано.

Я к стало відомо, 9 березня, 22-річна студентка Халлі Андерсон з Вестбері, Лонг-Айленд, яка вчилася на медсестру в Університеті Бінгемтона, була знайдена вбитою за межами студентського містечка.

Раніше ми розповідали, що території більшості навчальних закладів США на законодавчому рівні оголошені «зонами вільними від зброї». Однак в декотрих штатах студентам дозволяють носити засоби для самооборони, а саме у штатах Техас, Юта і Джорджія.

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 17.04.2018 17:04
    #
    - 3 +

    Наглядный пример того , что не важно чем , важно кем ! Факт .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати