У Франції виявили схованку зі зброєю, яка належала рухові Опору

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

The French ResistanceThe French Resistance

На північному сході Франції, неподалік Карре-Ле-Томб, подружжя під час ремонту старого будинку виявило схованку зі зброєю часів Другої світової війни.

Під підлогою вони знайшли три пістолети-кулемети STEN, десяток гранат Міллса, кілька пістолетів, понад тисячу патронів та кілька магазинів до ручного кулемета Bren.

The French ResistanceThe French Resistance

Два пістолета-кулемета STEN мали гравіювання, на одному було написано Pepette, а на другому – Alice.

The French ResistanceThe French Resistance

Усю зброю передали до музею Опору в Морвані, де її вже виставили напоказ для всіх охочих. У музеї вважають, що тайник належав групі Опору Mauis Vauban, яка діяла в тому районі у 1943-1944 роках.

The French ResistanceThe French Resistance

Під час війни союзники скидали тонни зброї по всій окупованій Європі, щоб створити хоч трохи проблем німцям. За останні місяці подібні схованки знаходили в Данії та Латвії.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 595 , Коментарів: 2 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 19.05.2018 21:06
    #
    - 3 +

    А у нас по ходу на западной коммуняки энкэвэдэшники все схроны ОУН УПА повыбили , дело прошлое . А нынешние рулевые просто боятся дать гражданам возможность защищаться от противоправных действий с КНО в руках , вот так и живем , внимания красноречивым пи.доболам из племени « не на часи» .

    • 20.05.2018 18:45
      #
      - 3 +

      Если государство не хочет вооружить добропорядочных граждан, они должны сами об этом побеспокоится. Первый признак свободного человека право носить меч, рабам оружие запрещали иметь. Не хочешь быть бессловесным рабом вооружайся. Спасение утопающих, дело рук самих утопающих.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати