У Бельгії невідомий вбив трьох людей і захопив заручницю

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

На місці подіїНа місці події

У Бельгії, 29 травня, у центрі міста Льєж, невідомий застрелив трьох людей, з них двоє поліцейських. Ще двоє отримали поранення. Зловмисник узяв у заручниці жінку і сховався з нею в приміщенні ліцею, який знаходиться поруч із місцем події.

Стрілянина почалася біля кафе Augustins на бульварі Аврой о 10:30 ранку за місцевим часом. Чоловік, у якого поліцейські намагалися перевірити документи, відібрав у них зброю і відкрив вогонь. Загинули дві співробітниці поліції.

Як стало відомо, крім двох поліцейських жертвою злочинця став водій автомобіля, котрий проїжджав повз, коли чоловік почав стріляти.

Потім стрілець узяв у заручниці жінку, що стояла біля входу в ліцей. Злочинець сховався у вестибюлі навчального закладу, але незабаром його застрелили поліцейські. Двоє правоохоронців отримали поранення під час операції. Заручниця не постраждала.

Триває розслідування, з'ясовуються причини, що спонукали зловмисника до злочину. За відомостями місцевих ЗМІ, версія теракту є пріоритетною. Бульвар Аврой наразі перекрито поліцією, рух на ньому заблоковано.

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати