Французька армія взяла на озброєння індикатор порожнього патронника Hornady Rapid Rack

| Силові структури, Аксесуари | Автор: Web admin
По-русски

Hornady Rapid Rack Hornady Rapid Rack

Французька армія підписала контракт на постачання понад 90 тисяч пристроїв під назвою Hornady Rapid Rack для автоматів HK416F.

Hornady Rapid Rack – це індикатор порожнього патронника, який також слугує допоміжним засобом для досилання патрона. За його допомогою носити зброю зі спорядженим магазином, але з порожнім патронником.

Принцип його роботи показаний на наступному відео.

Hornady® Rapid Rack

Навіщо купувати Rapid Rack, якщо є запобіжник? Гарне запитання, відповідь на яке знають тільки в армії Франції. Можливо, керівництво дійшло певних висновків після декількох терактів у країні, і таким чином вони намагаються убезпечити громадян, серед яких часто з'являються солдати із зарядженою зброєю. А солдати, в свою чергу, можуть одним швидким рухом привести зброю в бойову готовність.

Французи вибрали пристрій чорного, а не червоного кольору.Французи вибрали пристрій чорного, а не червоного кольору.

Rapid Rack випускають під патрони 5,56х45 мм і 7,62х51 мм.

Французька армія почала отримувати нові автомати HK416F, які замінили автомати FAMAS, в травні 2017 року. Ціна контракту на постачання автоматів, аксесуарів і запчастин – 400 млн. євро. А ціна контракту на постачання Rapid Rack склала трохи більше за $1 млн.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 481 , Коментарів: 1 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 21.06.2018 12:00
    #
    - 1 +

    Более $1 млн. за 90 тыс. шт.? Это более чем $100 за кусок железа, который на видео тупо выбрасывается при использовании! И эти люди учат нас бороться с коррупцией!?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати