Futur-K6AM – ортопедичні приклади з Італії

| Аксесуари , Рушниці, Спортивна стрільба | Автор: Web admin
По-русски

Futur-K6AM Futur-K6AM

Ринок регульованих прикладів стрімко збільшується і поповнюється. Серед них чергове творіння італійських майстрів: приклад Futur-K6AM.

Цей повністю регульований ортопедичний приклад має вбудовану систему гасіння сили відбою з чотирма рівнями жорсткості. Постріл з рушниці із таким прикладом буде комфортним і точним.

Futur-K6AM Futur-K6AM

Рукоятка Futur-K6AM досить зручна, з ортопедичними кутами і розмірами, водночас повністю відповідає вимогам стендової стрільби. Приклад сумісний з двома виробниками популярних рушниць: Perazzi та Beretta. Але незабаром, за словами розробників, з’являться версії майже для всіх головних спортивних брендів.

Приклади комплектуються наборами проставок, для зміни вигину приклада. Завдяки ним можна буде легко практикуватися у суміжних дисциплінах стендової стрільби лише з однією рушницею, швидко змінюючи кілька налаштувань.

Futur-K6AM Futur-K6AM

Усі вузли регулюються одним ключем, фіксація міцна, зміна кожного параметра виконується з високим ступенем дискретності до часток міліметра.

Стендові спортсмени віддають перевагу ортопедичним прикладам за їхню здатність до швидкого налаштування, надійність фіксації, широкий діапазон регулювань, можливість самим створювати і реалізовувати свої інновації у техніці стрільби. І все це в арсеналі можливостей Futur-K6AM.

F-K6AM un nuovo calcio regolabile per fucili da tiro

Коментарів (1)

  • 09.07.2018 22:19
    #
    - 0 +

    Завораживающее действо , сила и грация , отличный видос , послевкусие премиум . Имхо.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати