Ґвалтівник подолав півсвіту до своєї малолітньої жертви і отримав кулю від її матері

| Самооборона | Автор: Web admin
По-русски

 Розбиті скляні двері.Розбиті скляні двері.

В окрузі Гучленд, штат Вірджинія, матері 14-річної дівчини довелося захищати її від незнайомця, який вдерся у їхній дім.

Мешканець Нової Зеландії, 25-річнй Трой Скіннер, протягом кількох місяців спілкувався з дівчиною через голосовий меседжер Discord. А коли дівчина припинила спілкування, він створював нові акаунти і знову нав’язувався у друзі. Намагання налагодити стосунки були марними, тому він виріши завітати до неї в гості.

Скіннер сів на літак до Сіднея, потім до Лос-Анджелеса, Вашингтона, а до Річмонда дістався автобусом. Скіннер сів на літак до Сіднея, потім до Лос-Анджелеса, Вашингтона, а до Річмонда дістався автобусом.

Дорогою до помешкання дівчини він придбав у магазині складаний ніж, клейку стрічку та перцевий балончик. Однак Скіннер не взяв до уваги важливий факт – у районі, де знаходився дім, живуть озброєні громадяни, про що свідчать попереджувальні знаки на галявинах.

Жбурнувши крізь скляні двері декоративний камінь, Скіннер зайшов усередину, де його зустріла не дівчинка, а її мати з пістолетом у руках.

Декоративний камінь, який кинули крізь скляні двері.Декоративний камінь, який кинули крізь скляні двері.

Скіннер не відреагував на попередження, тому жінка двічі вистрілила в нього. Одна з куль влучила в шию, але рана виявилася не смертельною – лікарі кажуть, що він одужає.

Нечисельні друзі Скіннера розповіли, що він був одинаком та захоплювався відеоіграми. Вони знали, що хлопець рушив у Штати, але не в гості до дівчини, а щоб зустрітися зі знайомими у Портленді, штат Орегон, що на протилежному узбережжі.

Ще один друг Скіннера повідомив, що той вживав ліки и до нього додому приходив психіатр. Скіннер також йому розповідав, що в нього були проблеми у взаєминах.

Ймовірно, Скіннер вирішив собі, що в нього, нарешті, з’явилась дівчина, а коли з ним перестали спілкуватись, то від втратив останні рештки здорового глузду.

Скіннерові ще не висували звинувачень, але ордер на його арешт уже є. Йому закидають проникнення у чужий дім, спробу вбивства і зґвалтування, а також підпал.

Pro Tip: Don't Bring A 'Brick, A Knife, Pepper Spray, And Some Duct Tape' To A Gunfight

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 12.07.2018 18:46
    #
    - 1 +

    Безоружная Австралия против вооруженных США...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати