Невдалий день автовикрадача: відразу дві жертви виявилися озброєними

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

weapon in carweapon in car

У місті Джексонвілль, штат Флорида, 36-річний Крістофер Хілл пограбував магазин спиртних напоїв і хотів втекти з місця злочину на позашляховику Ford.

Але у найнеслушніший момент автомобіль не завівся, і Хілл вирішив викрасти машину, завдавши водієві Скотту Ріардіну удари ножем у руки і ноги. На щастя, у Ріардіна у підлокітнику був пістолет, який він зміг витягнути.

«Я направив на нього пістолет. Він закричав «не стріляй!», і я наказав йому забиратися геть», – розповідає Скотт.

Потім Хілл заскочив в інший автомобіль, за кермом якого була жінка, але й вона не захотіла ставати жертвою злочинця. Жінка вибігла з машини, дістала з багажника пістолет і направила його на Хілла, після чого той знову втік.

Незабаром поліція заарештувала його в туалеті перукарні. Його звинувачують у пограбуванні, викраденні автомобіля і нападі із застосуванням зброї.

Man takes cash register from Walmart, tries to carjack 2 people at knifepoint

«Ті люди, що хочуть заборонити зброю, дуже шкодували б, якщо з ними сталося щось подібне, і у них не було зброї», – заявив Ріардін. Однак варто зауважити, що він наразив на небезпеку інших громадян, коли дав злочинцеві втекти.

Хілл розповів поліції, що причиною його вчинку було те, що його хтось переслідував. Він може вийти на свободу під заставу в $91512.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 349 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати