Beretta 490 Serpentina: неймовірно красива рушниця на честь 490-річчя компанії

| Рушниці, Колекційна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Важіль затвора також ідеально вписується у загальну картину рушниці.Важіль затвора також ідеально вписується у загальну картину рушниці.

Коли уявляєш люксову рушницю, яку виготовили на замовлення, то спадає на думку зброя із хитромудрим гравіюванням, прикрашена вставками з дорогоцінних металів, або навіть фотореалістичними зображеннями за технікою буліно.

Але компанія Beretta виклала в соцмережі зовсім інший тип колекційної рушниці – у мінімалістському, але неймовірно красивому і гармонійному вигляді.

Beretta 490 Serpentina Beretta 490 Serpentina

Beretta 490 Serpentina Beretta 490 Serpentina

Beretta 490 Serpentina – це рушниця з горизонтальним розташуванням стволів, на ній взагалі немає гравіювання (якщо не враховувати маркування ствола і назви компанії на нижній частині зброї).

На рушниці відсутнє не лише гравіювання, а й насічки на ложі.На рушниці відсутнє не лише гравіювання, а й насічки на ложі.

Також вражає і припасування ствола до ствольної коробки – вони виглядають наче одне ціле.Також вражає і припасування ствола до ствольної коробки – вони виглядають наче одне ціле.

Відсутність гравіювання компенсується глянсовим поліруванням металевих і дерев'яних частин рушниці. Чорне дерево у поєднанні з металом створює гарний зовнішній вигляд рушниці.

Для чорної рушниці – чорний шкіряний кейс.Для чорної рушниці – чорний шкіряний кейс.

Beretta 490 Serpentina

Раніше ми розповідали про іншу модель 490 Serpentina для британської організації Countryside Alliance.


Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 668 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати