Напад на поліцейського у Харкові: з'явилося відео перших хвилин після поранення. 18+

| Кримінал | Автор: Web admin

 Напад на поліцейського у Харкові: з'явилося відео перших хвилин після поранення Напад на поліцейського у Харкові: з'явилося відео перших хвилин після поранення

В інтернеті з'явилося відео надання меддопомоги пораненому в Харкові офіцеру поліції у перші хвилини після нападу, де він розповідає, як на нього напали.

На відео видно, що чоловік у крові, він ледве говорить. Біля нього медики, які перебинтовують йому голову та шию.

Чоловік також розповідає про напад: "Він (нападник – ред.) каже: "Привіт тобі". Я двічі впав, встав, кажу: "Ти, чудовисько, від кого привіт?". Він почав тікати, я пішов за ним. Наздогнав його, тут зустрівся з другим, той дістав пістолет і почав розстрілювати".

Поліцейський зауважив, що нападники були у масках.

Як ми повідомляли, 16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській у Немишлянському районі Харкова двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України Олексія Логвіненко.

Нападники вдарили чоловіка та зробили кілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору Daewoo Lanos.

Того ж дня одного з нападників було затримано.

Потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківській клінічної лікарні швидкої допомоги, де його прооперували. За словами лікарів, була загроза для життя. Зараз пацієнт у реанімації, на апараті штучного дихання. Медики чекають покращення стану днями.

Напад на поліцейського у Харкові - відео перших хвилин після поранення

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати